MM Stoica vrea ca Dinamo să se salveze, dar are ciudă pe Stoican: ”Niciodată n-am crezut”

Managerul roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a explicat că își dorește ca Dinamo să nu retrogradeze, el spunând că ar fi dispus oricând să voteze pentru un sistem competițional cu 18 echipe, cu 34 de etape, fără play-off/play-out.

Înaintea derby-ului de duminica viitoare, dintre Dintre și FCSB, din Ștefan cel Mare, oficialul roș-albaștrilor a ținut să-i mai transmită un mesaj războinic lui Flavius Stoican.

”Pe scurt, sunt empatic”

Până la meciul direct dintre Dinamo și FCSB, roș-albaștrii mai au de disputat meciul cu campioana CFR Cluj, diseară, astfel că Mihai Stoica i-a transmis lui Flavius Stoican să îi lase pe jucătorii lui Toni Petrea să se concentreze pentru acest meci, iar apoi poate porni și declarațiile premergătoare derby-ului.

„Niciodată n-am crezut că voi ajunge să vreau ca Dinamo să câștige un meci, asta probabil pentru că mi-aș dori cu adevărat ca ei să rămână în Liga 1. Nu-mi place că grupări care puneau serioase probleme în lupta pentru titlu au dispărut sau că au fost ani fără Rapid în Liga 1.

Deși am avut milioane de ocazii și de motive (numai dacă țineam cont de comportamentul grețos al galeriei lor) să-i ironizez grav, am ales să n-o fac și să încerc să fiu obiectiv când am analizat situația în care se află. Pe scurt, să fiu empatic.

Poate că și pentru că oricui i se poate întâmpla un dezagrement de dimensiunile astea, mai ales în vremurile pe care le trăim.

”Lasă-ne, nea Flavius”

Tocmai de asta nu înțeleg de unde i-au venit subit nervii lui Stoican și ne arată el nouă nu știu ce.

Lasă-ne, nea Flavius, că avem meci mâine cu ăia de ne-au dat în tur cu terenul în cap, au câte 4 jucători pe post și mai vor să se întărească. Dă-i pe amenințări de luni că e timp! Week-end plăcut tuturor.

P.S. Cine crede că-s ipocrit, să-și pună falanga pe UNFRIEND. Sau să schimbe canalul!”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Citește și

Dana Budeanu trage cu tunul în Vasile Dîncu: ”Cine sunteți dumneavoastră, concret, nu vă supărați?”