--> -->

MM Stoica se ia și cu Dan Șucu: ”N-am construit nicio canapea”

Mihai Stoica a reacționat după ce Dan Șucu a declarat astăzi că managerul celor de la FCSB ”nu a construit nimic în viața lui”.

Scandalul de la finalul meciului FCU Craiova – Rapid continuă să aibă ecouri. Un schimb aprig de replici s-a iscat între Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, și Dan Șucu, finanțatorul principal al Rapidului.

”Trăiește foarte vișiniu, dar e pe lângă subiect rău”

”Ce mă șochează este cum a apărut Dan Șucu. Trăiește foarte vișiniu în ultima vreme, are șapcă vișinie, fular vișiniu când vorbește. Dar când spune câte ceva, e pe lângă subiect rău.

Zice de mine că nu am construit nimic. Așa e, nu am construit nicio canapea (n.r. ironie la firma de construcții a lui Șucu) în viața mea. Să îi explic cam ce am construit eu în 2005, echipa aia cu Ghionea, Nicoliță, Boștină…

Ce le reproșează rapidiștilor

Am făcut o echipă care a câștigat derby-ul fără revanșă în 2006. Niciodată două echipe din România nu se vor întâlni într-o fază atât de avansată al unei competiții europene.

Să vorbești tu când în Giulești se întâmplă toate nenorocirile?! Întrebați-l pe Ioan Andone, când a primit o pungă cu lichid uman în cap! Întrebați-l pe Reghe, când a primit o pungă cu suc în cap! Au făcut prăpăd cu Craiova pe Arena Națională mereu.

Acum, deodată, când sunt înjurați trebuie să înjure și ei…”, a fost ieșirea vehementă a lui Mihai Stoica, în direct la ”Sport Report”, de la Orange Sport.

Citește și

Regele Charles al III-lea: de la căsătoria eșuată cu Lady Diana, la controversele legate de Camilla