--> -->

MM Stoica, replică pentru Săpunaru: ”Vrea să fie ținut”

Deranjat de îndemnul lui Mihai Stoica la ”măsuri” împotriva lui Cristian Săpunaru (38 de ani), căpitanul Rapidului i-a răspuns acid oficialului de la FCSB, pe care l-a numit aseară, după FCU Craiova – Rapid 1-0, ”valet de la palat”, aluzie la colaborarea lui cu Gigi Becali.

UPDATE Ora 22:30

Mihai Stoica: ”S-a apucat de scuipat”

Mihai Stoica a continuat să pună tirul pe căpitanul Rapidului.

”Obrăznicia lui Săpunaru nu e o noutate. Acum am văzut că e şi scuipăcios. De acolo a pornit totul, el voia să se întoarcă să mai scuipe pe cineva. Am văzut filmarea. După ce l-a bruscat pe jandarm şi l-a înjurat, s-a întors şi s-a apucat de scuipat. Mai avea puţin de scuipat pe acolo. El nu vrea să se bată, el vrea să fie ţinut.

O mare greşeală a Craiovei, nu se poate ca cineva să meargă să încerce să fure de pe gard un steag. E o chestie gravă, ar trebui cauţionaţi suporterii Rapidului. Dar, după aia, ce face Săpunaru… N-avea ce să caute acolo. Incidentele de la vestiar au fost provocate de Săpunaru, de nimeni altcineva”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Știrea inițială:

Într-o reacție pe Facebook, oficialul FCSB-ului susține că a comentat scandalul în care Săpunaru a fost implicat aseară întrucât a fost întrebat și punctează că el a fost suspendat timp de un an atunci când a lovit un spectator, o altă trimitere făcută de fundașul rapidiștilor sâmbătă seară.

”Nu uitasem că am lovit un spectator”

”Nu-mi explic de ce, dar am avut mereu o pornire lăuntrică să răspund când sunt întrebat, mi s-a părut că d-aia sunt cuvintele. Ca să nu taci când te întreabă la TV. În altă ordine de idei, mi s-a reamintit că am lovit un spectator. Nu uitasem. Așa cum n-am uitat că am fost suspendat 1 an pentru asta”, a scris MM pe Facebook.

După ce a văzut imaginile de la finalul meciului dintre FCU Craiova și Rapid, în care Cristian Săpunaru sare la bătaie cu o persoană aflată în zona tunelului către vestiare, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a spus că „trebuie luate măsuri”.

”La el trăirile au altă intensitate, el e suporter și jucător. E grav ce face Săpunaru”, a punctat MM la Orange Sport.

”Nu vorbesc cu valeții”

În replică, Săpunaru l-a numit pe oficialul FCSB „valet de la palat”, aluzie la relația angajat-patron dintre acesta și Gigi Becali. Pe deasupra, Săpunaru a amintit de episodul reprobabil din 2005 care l-a avut în prim-plan pe Mihai Stoica, când acesta a coborât din lojă și a lovit cu pumnul în figură un suporter care înjura.

”Spun unii pe la TV că sunt eu nebun, că am probleme, mai ales valetul de la palat… eu nu vorbesc cu valeții, nu le pot răspunde, pentru că nu sunt de teapa noastră. Să-și vadă de treaba lor!

Cu un jucător de la FCSB pot avea o discuție, dar nu cu valeții. Eu nu am bătut în viața mea un suporter de-ai mei și nici nu voi face asta. Mai bine las eu capul jos”, a precizat Săpunaru.

Citește și

Regele Charles al III-lea: de la căsătoria eșuată cu Lady Diana, la controversele legate de Camilla