--> -->

MM Stoica pro-Stelu: ”Și la Real e așa”

Mihai Stoica, analist Telekomsport, atunci când nu este oficial al FCSB, s-a implicat și el în scandalul dintre Steliano Filip și Mircea Rednic.

Marți, Rednic a povestit apoi un episod neștiut din mandatul lui la Dinamo, care ar fi avut loc după înfrângerea de la Gaz Metan, 1-2: ”În autocar, în parcare, 3 sferturi din echipă mânca hamburger. Filip, bucătar-șef”.

”Și-acolo se mănâncă burgeri”

Fundașul stânga a oferit o replică promptă, a explicată că burgerii erau primiți cadou din partea brazilianului Eric și că nu au avut nicio legătură cu eșecul lui Dinamo. Mihai Stoica a tras o concluzie după schimbul de replici dintre cei doi.

”Şi la Real Madrid se întâmplă. Ştiu asta. Pizza, hamburger se mănâncă şi pe acolo. Se beau sucuri acidulate. Nu există să nu se întâmple asta. De ce i s-a părut în neregulă lui Rednic? Îţi spun eu. Pentru că atunci când nu ai rezultate şi nu pot să îndrepți atenţia spre altceva, apelezi la așa ceva.

Repet, se mănâncă hamburgeri după meciuri, aşa se face peste tot, și prin Anglia. Acum chiar să îl faci pe Steliano ţap ispăşitor… Eu îl cunosc şi este cu băiat cu bun simţ”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Cum a parat Filip

”E mult spus că am comandat burgeri. Eric, care e din Mediaș, și-a deschis un restaurant și s-a gândit să ne ofere după meci niște burgeri, din partea lui.

I-am întrebat pe băieți dacă vor, să nu trimită degeaba și să îi aruncăm. Din cauza asta am pierdut noi la Mediaș?! Că am mâncat burgeri după meci?”, a replicat Steliano Filip.

Jucătorul a încasat cartonaș roșu la meciul FCSB – Dinamo, scor 6-0, cea mai drastică înfrângere din istoria roș-albilor în Liga 1.

Citește și

Virgil Popescu: ”Nu într-un război hibrid”