MM Stoica nu se lasă, acuză Dinamo: ”Bătaie de joc”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, îl critică pe Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, dar și pe ceilalți oficiali ai roș-albilor.

Pentru că au ales să dispute un meci amical înaintea derby-ului, cu Popești Leordeni, miercui în contextul în care gazonul din Ștefan cel Mare arăta oricum foarte rău.

”Riscă jucătorii, nu doar ai noștri”

Dinamo a programat miercuri un meci amical cu Popești Leordeni, formație din al treilea eșalon. Nu doar că au pierdut, scor 1-2, dar „câinii” au distrus gazonul arenei, unul aflat oricum la limita practicabilității. Imaginile arată un teren de ”județeană”.

”Acel amical a fost o bătaie de joc! Nu e ok, nu e fair-play. Riscă accidentări jucătorii, nu numai ai noștri.

Te gândești și la altceva. Tu, Dinamo, vei juca acolo, pe orezăria aia, un teren execrabil, contra unor echipe pe care trebuie să le învingi.

Terenul e prea prost! De ce să-ți iei amical, să-i arăți lui Jonathan Rodriguez cum e terenul? Așa ceva nu se face, mai ales că ai fost fotbalist (n.r. – referire la Flavius Stoican)”, a declarat MM la Telekom Sport.

Se contrează de o săptămână

Flavius Stoican și Mihai Stoica continuă astfel schimbul de replici înainte de derby-ul dintre Dinamo – FCSB.

Asta după ce cei doi s-au contrat și la capătul înfrângerii suferite de Dinamo cu FC Argeș (1-2). Tot din același motiv – gazonul din ”Groapă”.

Citește și

Românii respiră ușurați: ce se întâmplă cu certificatul verde de la 1 februarie