--> -->

MM Stoica nu e impresionat de Rareș Ilie, își laudă jucătorul: ”50 de milioane”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, spune că Octavian Popescu (19) valorează 50 de milioane de euro, de 10 ori mai mult decât Rareș Ilie (19), vândut de Rapid la Nice, în Ligue 1.

FCSB nu face niciun pas înapoi în cazul lui Octavian Popescu, jucător în schimbul căruia patronul Gigi Becali cere 50 de milioane de euro.

Rapid tocmai l-a vândut pe Rareș Ilie, jucător comparabil ca post și vârstă, cu 5 milioane de euro, dar pretențiile celor de la FCSB pentru Octavian Popescu rămân de neclintit.

Comparațiile lui MM

Mihai Stoica transmite că FCSB așteaptă în continuare 50 de milioane de euro pentru Octavian Popescu, despre care spune că are un atu față de Rareș Ilie: ”Are viteză de deplasare, Rareș Ilie nu”.

”Nu există grad de comparaţie cu Tavi Popescu pentru mine, pentru că Tavi Popescu are ceva în plus faţa de Rareş Ilie, ceva ce face diferenţa la sumele plătite pentru jucători.

Tavi are viteză. Are viteză de deplasare, de reacţie, de execuţie, de gândire. Are 4 tipuri de viteză, pe când Rareş Ilie nu are viteză de deplasare. Are o viteză de reacţie şi tehnică bună, viteză de gândire, dar viteza de deplasare face diferenţa.

Nu există nicun jucător în lume, atacant care să fi făcut bani mulţi fără viteză. Nu există. Costă 50 de milioane Octavian Popescu”, a afirmat Mihai Stoica la Orange Sport.

Ce spun cifrele celor doi

Evaluat de Transfermarkt.com la 4 milioane de euro, Octavian Popescu a înscris 14 goluri și a pasat decisiv la alte 12 reușite în 72 de meciuri la FCSB.

Rareș Ilie, cotat la 1,3 milioane de euro, se laudă cu 9 goluri și 12 pase decisive în 60 de meciuri, o treime dintre acestea jucate la nivelul ligii secunde.

Citește și

Vrea să ajungă ”mai mare ca Octavian Popescu”. Cui i-a fixat Gigi Becali 150 de milioane de euro clauză