MM Stoica, despre tricolori: ”Rar mi-a fost dat să văd”

Oamenii din fotbalul românesc s-au întrecut în laude la adresa tricolorilor, după victoria cu Finlanda (1-0), gol Bancu.

MM Stoica a rămas impresionat de aportul unor jucători care au trecut peste momentele grele ale primelor două dueluri din Liga Națiunilor. Ambele au fost eșecuri, cu Muntenegru (0-2) și cu Bosnia (0-1).

Nicușor Bancu, Florin Niță, Vlad Chiricheș și Deian Sorescu au avut evoluții foarte bune în opinia managerului general al FCSB, care militează pentru mai puține critici, în speranța că tricolorii vor fi mai încrezători în forțele proprii.

”Cei ce au intrat nu sunt de nivelul celor înlocuiți”

După victoria de pe teren propriu, echipa națională se pregătește de cel de-al patrulea duel din Liga B, cel cu Muntenegru, ce se va disputa tot pe Stadionul Rapid – Giulești, marți, la ora 21:45.

”Bancu şi Niţă, care au făcut un joc excepţional. Practic, Bancu a fost eroul meciului. Chiricheş a făcut un joc excepţional. Vreau să îi aud acum pe cei care îl criticau. Olaru la fel, a făcut un meci excepţional. Sper să nu fie vorba de nicio accidentare. Aş vrea să remarc doi jucători.

Şi pe Sorescu, care acum are un debut, chiar dacă a mai jucat… A făcut un meci consistent. Rar mi-a fost dat şi mereu căutam jucători care vin cu centări bune. Care să execute lovituri libere bune din lateral şi aici am avut: din partea dreaptă, Raţiu, care a terminat foarte multe acţiuni cu centrare. Iar la faze fixe executate din lateral, Cicâldău, excelent.

Ăştia sunt de remarcat. În rest, aş putea să spun şi de cei care au intrat. Nu au fost de nivelul celor care i-au înlocuit. Poate şi din cauza aia am suferit. Au fost câteva intervenţii, am văzut cu toţii. Dar cred că victoria e meritată, poate spuneţi că exagerez”, a declarat Mihai Stoica potrivit OrangeSport.

Citește și

Eros Ramazotti în concert la București