--> -->

MM Stoica, ironic cu Grădinaru: ”Ce a spus?”

Dinamo s-a întărit în această săptămână cu trei jucători de la Gaz Metan, Moura, Grădinaru și Morar, așteptându-l și pe Irobiso să devină liber de contract.

Răzvan Grădinaru, 26 de ani, revine în Ștefan cel Mare, club pe care l-a părăsit în 2010, după ce a petrecut două sezoane la juniorii Academiei, preferând apoi să părăsească Dinamo cu destinația FCSB.

Ce a spus fotbalistul

Din cauza unei condiții șocante pentru juniori, la acea vreme, de a plăti o taxă de 100 de lei pe lună ca să activeze la acest club!

Deunăzi, imediat după ce și-a pus iscălitura pe contractul cu Dinamo, fotbalistul a mărturisit că este mulțumit de mutare.

Mai ales că toți componenții familiei sale sunt simpatizanți ai roș-albilor: ”Da, toți sunt mulțumiți acasă”.

Ce a înțeles MM

Mihai Stoica, managerul roș-albaștrilor, s-a amuzat de declarațiile proaspătului dinamovist.

Oficialul a încercat inițial o comparație cu Alex Mitriță, ajuns între timp la PAOK Salonic, dar în cele din urmă l-a ironizat pe jucătorul de bandă.

”Mitriță a jucat în Youth League pentru noi, se duela cu Răzvan Grădinaru în atac. Grădinaru care a ajuns la peste 200 de meciuri în Liga 1.

Ce a spus? Că e dinamovist? Eee, bine, atunci își vede visul cu ochii, a ajuns la prima echipă a lui Dinamo”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Doar rezervă vineri seară

La doar 11 ani, fotbalistul a ajuns de la Alexandria la centrul de juniori de la Dinamo, a stat doar două sezoane, apoi a trecut la FCSB după ce grupa lui s-a desființat.

Răzvan Grădinaru este dublu campion cu FCSB, în 2014 şi 2015, iar în carieră a mai evoluat pentru Oţelul Galaţi, Chiajna, Poli Iaşi şi Voluntari.

Răzvan Grădinaru nu a jucat vineri seară contra fostei sale formații, el fiind rezervă neutilizată, doar pe bancă.

Totuși, va fi o soluție chiar pentru primul 11 al ”câinilor” în perspectiva derby-ului de sâmbăta viitoare cu Rapid.

”Sper să-i băgăm mai repede sub noi!”

”Sper să jucăm la fel de bine și cu Rapid. Dacă Mister avea nevoie de mine, intram pe teren. Mă bucur că a fost scorul mare și au jucat cei tineri.

Vreau să joc cât mai bine, să fiu cu Dinamo și anul viitor în Liga 1.

Nu mă mai interesează de Gaz Metan! Mi-am făcut treaba, nu au ce să-mi spună, mi-am dat viața pe teren. Am renunțat și la bani.

Vreau să-mi fac treaba la Dinamo și sper să-i băgăm cât mai repede sub noi.

Am plecat cu un sentiment de tristețe, am muncit acolo, dar asta e viața și cred că am făcut pasul la o echipă mai importantă, cu suporteri, sper ca lumea să fie mulțumită de mine”, a spus Răzvan Grădinaru, după meciul din Ștefan cel Mare, conform DigiSport.

Citește și

Reghe – Ana: ”Țață, hacker, știu ce făcea”