MM Stoica, ironic cu Dennis Politic: ”A avut de ales de pe un singur raft”

Mihai Stoica (58 de ani) a vorbit despre marea rivală, Dinamo. Oficialul FCSB-ului s-a arătat impresionat de ce reușește Ovidiu Burcă (43 de ani) să facă, dar a „înțepat” jucătorii.

Dinamo se află în acest moment pe penultima poziție în clasament, cu 8 puncte adunate în 10 meciuri și golaveraj -11. În viziunea oficialului de la FCSB, valoarea jucătorilor e cea care o ține pe Dinamo pe acel loc.

”Nu marchează pentru că n-au calitate”

Mihai Stoica l-a ironizat pe jucătorul care a impresionat în primele meciuri: „Mie îmi place ce joacă Dinamo, au ocazii, dar nu marchează pentru că nu au calitate.

Dennis Politic e un jucător interesant, dar nu marchează. De aceea a ajuns gratis la o echipă la care nu se știa dacă va avea drept de joc sau nu”, a declarat oficialul roș-albaștrilor, care a reușit doar un gol în 11 meciuri.

”A venit Greg de la liga a treia”

Nici atacantul Goncalo Gregorio n-a scăpat de o mică înțepătură: „A venit Greg de la liga a treia”. Portughezul în vârstă de 28 de ani a ajuns la Dinamo tot din postura de jucător liber, după ce în ediția precedentă a jucat la Leiria, în liga a treia lusitană.

Cu toate astea, Mihai Stoica îi consideră pe „câini” surpriza ultimelor două sezoane.

„Mie îmi place ce joacă Dinamo, este una dintre cele mai mari surprize ale ultimelor sezoane, pentru că toată lumea credea anul trecut că vor retrograda în Liga a treia, dar au promovat înapoi în prima Ligă, deși nimeni nu avea încredere în ei.”, a declarat Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

Mihai Stoica: „Burcă a avut de ales de pe un singur raft”

Mihai Stoica susține că antrenorul Ovidiu Burcă face miracole cu lotul pe care îl are la dispoziție: „Eu cred că Dinamo are performanțe mai mari decât cele pe care ar fi trebuit să le aibă cu lotul respectiv. Burcă a avut de ales de pe un singur raft, nu a putut să se uite pe un raft mai sus.”

Dinamo se deplasează vineri seară la Galați, pentru partida cu o altă nou promovată, Oțelul. „Câinii” se află într-o serie de trei înfrângeri consecutive în Superligă, fără gol marcat.

Gălățenii vin după prima victorie a campionatului, 2-0 cu „U” Craiova 1948, și se află pe locul 10, cu 11 puncte adunate. Oțelul a pierdut un singur meci în acest sezon, 0-2 cu FCSB.

Citește și

Aniversare pentru Parcul ”Romanescu” din Craiova. Zile a la Belle Epoque