MM Stoica îl avertizează pe un jucător al lui Dinamo: ”Are o problemă”

Dinamo – FCSB e programat duminică, de la 20:30, în runda a 17-a din Superliga. Partida se va disputa pe Arena Națională, va fi în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

”Problema lui Politic – nu prea marchează”

„Dennis Politic are o problemă că nu prea marchează”, a afirmat MM, potrivit orangesport.ro. La prima sa stagiune la Dinamo, fotbalistul lateral a marcat de două ori în 16 meciuri.

Apoi, oficialul FCSB l-a „avertizat” pe Politic în legătură cu duelul pe care îl va avea cu Pantea: „Mi se părea în prima etapă a campionatului că era foarte interesant de văzut duelul Bahassa-Pantea.

N-a atins-o Bahassa cu Pantea, era 3-0 la un moment dat! Nu ştiu cine poate destabiliza derby-ul, sper să destabilizeze ai noştri”.

Viorel Moldovan: „Politic n-a mai fost acel jucător de la început”

În discuție a intervenit și Viorel Moldovan, prezent în platou:

„Da, Politic parcă n-a mai fost acel jucător, care a surprins în debutul sezonului”.

Dennis Politic: „Nu consider că nu suntem pregătiți pentru Liga 1”

Întrebat despre aspectele pe care el și colegii săi ar trebui să și le reproșeze, Dennis Politic sublinia în urmă cu o lună principala problemă a echipei, lipsa de eficacitate din ofensivă. Și întărea ideea că doar unitatea de grup și atitudinea pozitivă pot redresa „corabia” dinamovistă în derivă.

„Ne reproșăm că nu reușim să dăm gol. Cred că, din punctul meu de vedere, trebuie să ne creăm șanse și să începem să marcăm.

Mai avem de muncit, dar nu consider că nu suntem pregătiți pentru Liga 1. Cred doar că trecem printr-o fază mai slabă. Trebuie să rămânem puternici și să încercăm să remediem situația”, spunea Politic la finalul lunii octombrie.

Citește și

Mircea Badea, reacție după interviul dat de Marcel Ciolacu lui Dana Budeanu: ”Sper că nu l-a făcut așa”