MM Stoica: ”Fără el, Dinamo are o problemă”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit la final despre șansele ”câinilor” la baraj în contextul problemelor de lot ale formației lui Uhrin, după 3-2 pentru Dinamo la Botoșani.

Probleme în ”haită”

Schimbat în minutul 78, Cosmin Matei a apărut la finalul partidei cu o fașă în jurul brațului drept
.
Răzvan Grădinaru a fost eliminat după fluierul de final al meciului pentru o dispută cu Pap. Cel mai probabil, fostul jucător al Gazului va lipsi în prima manșă a barajului întrucât l-a înjurat pe goalkeeperul gazdelor.

”Singurul de creație”

”Dinamo a arătat altfel azi. Dar dacă Matei nu e la baraj, atunci Dinamo are o mare problemă. Grădinaru poate lipsi în tur, dar nu poate să joace foarte bine niciodată, își dă viața pe teren, îl știu bine, e un jucător de echipă, acoperă multe posturi, dar Matei poate să ia decizii cu care se ajunge la poartă.

Matei este singurul jucător de creație în formă de la Dinamo, e un jucător foarte bun, mult peste nivelul echipelor pe care le poate întâlni Dinamo”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Dinamo rămâne pe antepenultimul loc în play-out și are șanse infime să o mai depășească pe Chindia. Târgoviștenii au un punct avans și un meci mai puțin disputat cu o rundă înainte de finalul campionatului.

Pierret: ”Sută la sută”

Pe configurația actuală a clasamentelor, Dinamo s-ar întâlni la baraj cu U Cluj, ocupanta locului 3 din play-off-ul eșalonului secund.

”Sunt fericit că am marcat și că am luat cele 3 puncte. Din păcate, am luat cartonaș roșu, nu cred că a fost o decizie bună, sper că arbitrul își va da seama după ce va revedea imaginile.

Secretul meu? Munca, acum începem să ne cunoștem mai bine și să jucăm ca o echipă. 100% Dinamo are șanse să se salveze de la retrogradare, nu contează pe cine ne vom întâlni la baraj, respectăm fiecare echipă”, a spus Balthazar Pierret, mijlocaș Dinamo, la final.

Citește și

Ilinca Vandici se apără: ”Ipotetic”