--> -->

MM Stoica, dezvăluiri despre forma fizică a lui Omrani: ”Le aruncă”

După apariția lui Omrani la FCSB 2, managerul general al FCSB, MM Stoica, a radiografiat starea fizică a atacantului și șansele de a juca contra lui FC Argeș.

A jucat

Billel Omrani, jucător care a pus umărul la cele cinci titluri cucerite de CFR Cluj în ultimii ani, se pregătește pentru debutul la FCSB. A jucat sâmbătă, pentru echipa secundă, contra lui CS Dinamo, 3-1. MM Stoica, managerul general al vicecampioanei, a scos în evidență transformarea sa, din punct de vedere fizic, în ultimele două săptămâni.

”Nu știu care este ideea antrenorilor”

MM Stoica, managerul general al FCSB este optimist în ceea ce privește integrarea rapidă a jucătorului în formula pe care o folosește Nicolae Dică.

Acesta a remarcat transformarea jucătorului, din punct de vedere fizic, în ultimele două săptămâni. Și spune că prezența algerianului la jocul cu FC Argeș, din SuperLiga, ține de decizia antrenorilor.

”Omrani și Nikolov mai au. Vin după o perioadă în care au fost încărcați destul de tare. Săptămâna viitoare nu ne așteaptă clipe prea ușoare.

Nu se știe dacă intră sau nu în calcule pentru meciul cu FC Argeș, mai sunt 8 zile. Nu știu care e ideea antrenorilor.

Omrani are cu două kilograme în plus. Le aruncă. Avea vreo 4! Pe 12 iunie a fost ultimul lui meci, la naționala Algeriei. Totuși, e naționala Algeriei, pe acolo mai joacă un Mahrez”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

”Acum, sunt la 80 la sută”

Billel Omrani s-a numărat, alături de un alt nou-venit, Boban Nikolov, printre jucătorii primei echipe care, sâmbătă, sub privirile lui Nicolae Dică și MM Stoica, au evoluat pentru FCSB 2 contra lui CS Dinamo.

N-a înscris, trecându-și în cont doar o pasă de gol în victoria cu 3-1. A dovedit însă poftă de joc și, din punct de vedere fizic, a arătat că se apropie de forma ideală.

”Mă simt bine din punct de vedere fizic, lucrez foarte, foarte mult. M-am simțit foarte bine, am jucat mult, am făcut sprint-uri. Vedem cum voi fi săptămâna viitoare.

Acum sunt foarte bine, sunt pregătit pentru meciul cu Argeș. Mai am puțin și ajung la 100%, sunt la 80% acum cred. Mai am nevoie de meciuri”, a spus Billel Omrani, după meci.

Citește și

Cu ochiul vânăt, Reghe și-a botezat copilul. Prodanca: ”Viață de vis”