MM Stoica despre Sorescu: ”S-a terminat”

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas!

Deși împrumutul fotbalistului în România părea o certitudine în cursul zilei, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a anunțat că mutarea e blocată în acest moment.

Unde s-au împotmolit

Discuțiile dintre cele două părți s-ar fi împotmolit din rațiuni financiare. Polonezii de la Rakow Częstochowa și-ar fi dorit ca FCSB să achite o sumă de bani inclusiv pentru împrumutul fotbalistului, în timp ce Gigi Becali, care a anunțat că nu vrea să mai investeasă niciun cent în mercato, și-ar dori o mutare până în vară, cu clauză de cumpărare, dar fără să scoată acum vreun ban din buzunar.

”Da, era vorba de împrumut cu clauză de cumpărare. Niciun ban pentru împrumut, aşa se face, mai ales când preiei tot salariul, cu toate că nu sunt de acord cei de la Rakow (n.r. – MM face referire la intențiile FCSB-ului).

S-a terminat! Depinde când îşi reconsideră poziţia, noi săptămâna următoare jucăm în campionat. Momentan, azi, nu e nimic. S-a terminat orice discuţie! Eu ştiu ce gândesc cei din Polonia? Noi suntem deschişi în condiţiile noastre”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Ce vrea Becali

”Nu, Sorescu n-ar deveni cel mai bine plătit fotbalist de la noi dacă vine. E un jucător pe care l-am dorit, dar dacă nu se poate realiza, nu se poate.

Noi oricum nu ne aşteptam să aducem un jucător în perioada asta. Gigi nu vrea să-l cumpere acum, vrea să-l cumpere doar dacă ia campionatul”, a mai zis oficialul roș-albaștrilor.

Citește și

Bebe Cotimanis visa să de vină fotbalist: ”Dădea cu șpițul și dădea atât de tare”