--> -->

MM Stoica despre situația de la Dinamo: ”Să vă spun problema”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, spune că urmărește fiecare meci din liga secundă al rivalei Dinamo.

După startul slab de sezon al câinilor”, cu două înfrângeri din trei meciuri, MM îi dă un sfat lui Ovidiu Burcă, antrenorul roș-albilor.

”Sunt, cât de cât, niște jucători cu nume”

Burcă nu a reușit până acum s-o readucă pe Dinamo pe linia de plutire, spunând că are nevoie de aproximativ două luni pentru a schimba fața echipei. MM Stoica îi sugerează să folosească mai puțini fotbaliști tineri în primul ”11”, considerând că tehnicianul ”câinilor” are la dispoziție suficiente variante de jucători experimentați.

”Am văzut toate meciurile lui Dinamo. Lot slab? Parcă la Dinamo sunt, cât de cât, niște jucători cu nume, Moura, Neluț Roșu, Bordușanu, care n-a făcut un campionat chiar slab.

Să vă spun problema lui Burcă… El e obligat să folosească un jucător de 2004, dar folosește mult mai mulți juniori, îi folosește pe Giafer, pe Amzăr, portarul (n.r. -Oncescu), pe Bordușanu…”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Răducioiu a criticat

”De ce trebuie să vorbească Burcă de ce a fost în trecut? El trebuie să se concentreze pe prezent. Sunt pesimist că va schimba echipa în 6-8 săptămâni.

Îl apreciez pe Burcă, dar trebuie să pună la punct faza defensivă”, a reacționat Florin Răducioiu, ex-team manager Dinamo, la Prima Sport.

Citește și

Florin Busuioc merge cu tramvaiul la serviciu: ”Aceleași fețe”