--> -->

MM Stoica despre Dinamo: „Nu are mare calitate, dar el surprinde!”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a analizat startul de sezon al lui Dinamo, după victoria „câinilor” de la Voluntari, scor 3-2, sâmbătă seară.

Oficialul roș-albaștrilor e de părere că Ovidiu Burcă și sprijinul suporterilor au fost factorii principali pentru începutul de sezon al lui Dinamo, care a ajuns la 7 puncte.

MM Stoica: „A plecat de la retrogradare și de la faptul că suporterii au fost implicați”

„Dinamo surprinde, nu are mare calitate, dar are un antrenor care surprinde. A venit cu Bena în fața apărării. Nu e ușor să bați la Voluntari. La Dinamo e o emulație. A plecat de la retrogradare și de la faptul că suporterii au fost implicați.

Au adus jucători din Liga 3, de Politic nu a auzit nimeni. Gregorio a venit din Liga 3. Toată lumea zicea că nu se poate fără Ghezali. Uite că se poate. Factorul fizic e conectat cu cel mental. Când ai stadionul plin, contează”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Ovidiu Burcă: „Trebuie să avem răbdare”

”E important să ai reacție și să ai forța mentală să treci peste lucruri neplăcute. Vreau să le mulțumesc băieților, cred că suntem pe drumul cel bun. Credem în jucătorii aduși, încercăm să-i dezvoltăm, să le punem în valoare calitățile.

Au nevoie de timp pentru a juca la adevăratul lor potențial. Poate la început le e mai greu să se adapteze, dar trebuie să avem răbdare. Aceasta e direcția în care trebuie să mergem, nu trebuie să cedăm niciodată”, a reacționat Ovidiu Burcă.

Citește și

Raed Arafat, dur: „Asta trebuie pentru cei ce ignoră steagul roșu pe plaje”