MM Stoica despre Dinamo când a avut probleme: ”Dumnezeule, m-am rugat!”

A început derby-ul României dintre Dinamo și FCSB, deși mai sunt opt zile până la meciul programat pe 3 octombrie, cel mai probabil pe Național Arena, care se va redeschide cu această ocazie.

După eșecul din Europa, unde roș-albaștrii bifează al treilea an la rând fără grupe, în ciuda investițiilor masive, Mihai Stoica a avut un discurs diplomat vizavi de proxima confruntare cu rivalii de la Dinamo. Eșecul cu Slovan Liberec (0-2), din turul III preliminar al Europa League, a lăsat urme, chiar dacă MM este de părere că FCSB își va face din acest sezon o trupă care să domine România. Pe principiul expus acum mai mulți ani: ”Va începe hegemonia….”.

Dinamo a trecut prin momente dramatice la finele campionatului trecut, și din cauza cazurilor de coronavirus de la echipă, așa cum se întâmplă la FCSB în prezent. Totuși, Stoica a spus azi că nu și-a dorit niciun moment dat ca rivalii să retrogradeze. ”S-a inoculat o idee că noi am ironizat Dinamo. Dumnezeule, eu n-am scos un cuvânt, chiar dacă am eu meciurile mele cu cei de acolo! Eu m-am rugat ca Dinamo să rămână în Liga 1. Eu vreau ca noi să jucăm împotriva unor echipe bune. Cum să te gândești la asta? Vreau Petrolul, vreau Timișoara. Cum să ne bucurăm noi de ce s-a întâmplat la Dinamo, la CFR?”, a declarat Mihai Stoica la Pro X.

”În derby nu vom fi la nici 30% din capacitate. Noi vom fi bine în curând și, chiar dacă am suferit o perioadă, că jucătorii nu s-au antrenat. Cu asemenea jucători cum am avut ieri, avem speranțe că vom câștiga orice meci, iar din noiembrie veți vedea o echipă care va ajunge să facă ce face Bayern în Germania. Asta va ajunge să facă în România, am eu convingerea asta”, a mai declarat Mihai Stoica.

Citește

Cum a reacționat familia după ce Gabriela Firea a fost numită ”panaramă” de către Nicușor Dan. ”Nu i-aș dori nimănui”

No Comments Yet

Comments are closed