--> -->

MM Stoica despre baraj: ”Favorită”

Academica Clinceni și Gaz Metan sunt condamnate la retrogradare din cauza problemelor financiare, ilfovenii neavând posibilitatea de a mai lua la timp licența pentru proximul sezon.

Astfel, Dinamo e sigură de locul de baraj, după cum vă anunțam sunt șanse foarte mari ca echipa lui Dusan Uhrin să se dueleze cu Hermannstadt, fosta formație a lui Iuliu Mureșan.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, este de părere că rivala alb-roșie va câștiga meciul pe care-l va juca împotriva locului 3 din Liga 2. Și U Cluj ar mai putea intra în calcule, cu toate că ”Șepcile roșii”, locul 2 acum, arată că poate să promoveze direct în primul eșalon.

Are încredere în Uhrin

”Totul depinde de Dinamo și dacă reuşeşte Uhrin să îi pună pe picioare pe jucători. Dinamo are jucători mai buni decât U Cluj. Într-adevăr, sunt probleme foarte mari, dar Dinamo nu cred că va arăta aşa în ultimele meciuri. Există un Matei, un Torje, un Ivanovski care revine, un Irobiso, jucători care pot aduce ceva.

Sunt jucători pe care i-am văzut la echipe slabe din Liga 1, care acum la U Cluj fac diferența. Ultimul meci pe care l-a jucat U Cluj acasă s-a terminat 4-0, cu Chiajna. Iar Ely Fernandes a făcut diferenţa.

E nivelul slab la Liga 2! Nu trebuie să ne ferim să spunem asta. E slab, comparativ cu Liga 1. Cred că Dinamo ar fi favorită”, a declarat Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

Uhrin nu face promisiuni mari

La rândul său, Dusan Uhrin a acuzat problemele cu accidentările de la echipă, trimițând săgeți către cei ce au fost înaintea lui. Cehul a spus, chiar după 0-0 cu Sepsi, una dintre formațiile tari din play-out, faptul că ia doar barajul în calcule, nu și o eventuală salvare directă.

Uhrin a salvat Dinamo de la retrogradare în sezonul precedent, după ce a încheiat play-out-ul cu 5 victorii la rând.

Citește și

Beatrice Mahler avertizează: ”Multe cazuri”