--> -->

MM Stoica anunță un transfer mare: ”Fundaș, străin, cu talie”

Mihai Stoica (57 de ani) a anunțat că FCSB va prezenta mâine ”un fundaș central străin, cu talie, în vârstă de 30 de ani”.

FCSB face ultimele pregătiri pentru startul noului sezon și pentru debutul în preliminariile Conference League. Mihai Stoica a dezvăluit că un fundaș central străin va fi prezentat oficial în cursul zilei de luni.

Managerul general al vicecampioanei nu a exclus ca săptămânile viitoare să sosească și un vârf.

”Internațional”

”O să mai vină un jucător, internațional. Mâine o să îl anunțăm! Este vorba despre un fundaș central, ca să nu mai avem probleme în acea zonă. Vor fi trei fundași centrali străini în lot, toți cu gabarit, cu talie.

Aveam o idee, că nu e corect să aduci străini să concureze pentru postul de titular. Dar nu am găsit un fundaș central român. L-am ofertat pe Nedelcearu, dar a zis că mai are niște discuții în afară. Nu puteam să îl așteptăm, chiar dacă mie îmi place foarte mult de el. Nu puteam să îl așteptăm, pentru că debutul sezonului e important.

Am vorbit de mai mult timp cu acest fundaș. I-am rugat pe toți din staff, Țărmure, Toni Petrea, Lucian Filip, Mihai Pintilii, să îl analizeze. E pregătit să joace. Mâine va da niște teste”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

”Uriaș de 1,92 de metri”

Rugat să îi facă o scurtă descriere fundașului, Mihai Stoica a spus: ”A jucat constant în anul 2022. A jucat în toată cariera constant. Are 30 de ani! Este jucător de picior drept, are 1,92 metri. A jucat fundaș central stânga în carieră. Vine liber de contract”.

Fundașul central georgian Solomon Kvirkvelia, cel luat în calcul de Gigi Becali în urmă cu trei săptămâni, se potrivește perfect descrierii făcute de Mihai Stoica. Singurul obstacol ar fi că zilele trecute a semnat cu Neftchi Baku, noua echipă a lui Laurențiu Reghecampf.

Citește și

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății: ”Vaccinul nu mai este eficient. Eu nu pot să mint”