MM Stoica a comentat transferurile făcute de Dinamo: ”Să mă ierte”

Dinamo a efectuat până acum două transferuri, adică le-a oficializat, Răzvan Patriche și Marius Tomozei, în timp ce alte două sunt rezolvate, Igor Jovanovic și Balthazar Pierret. Alin Buleică și Nemanja Petrovic sunt în probe și vor fi testați mâine în amicalul cu Farul, de la ora 18:00.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat transferurile făcute de rivala Dinamo, cu care alb-roșii speră să scape de la retrogradare.

”Cred că se așteaptă altceva”

”Dinamo trebuie să se întărească, Dinamo are nevoie de… dar să mă ierte Buleică, Tomozei, nu vreau să jignesc niciun jucător, dar cred că altceva se aşteaptă, ca nume, pentru Dinamo, pentru a se întări o echipă care vrea să scape din zona aia, să iasă.

Lui Stoican îi trebuie mai mult decât o baghetă magică, e complicat, pentru că la Dinamo nu ai linişte să lucrezi ca la Iaşi sau ca la Tg. Jiu, la Dinamo e presiune foarte mare”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

A venit unul din Franța

Dinamo este pe cale să bifeze transferul cu numărul 4 din această iarnă. Oficialii „câinilor” îl așteaptă la București pe mijlocașul Balthazar Pierret (21 de ani).

Fotbalistul francez, care a evoluat ultima oară la Boulogne, o echipă din liga a treia din Franța, și-a dat acordul, în principiu, spre a semna cu bucureștenii.

Balthazar Pierret vine la solicitarea noului team-manager Florin Răducioiu, a susținut Fanatik, sursele GSP afirmând că va trebui ca roș-albii să se mulțumească și cu un fotbalist necunoscut, la început de carieră, după refuzurile pe bandă rulantă ale unor jucători cu meciuri în Liga 1.

Citește și

CTP se ia de toată familia Djokovic: ”I-a jignit și pe credincioși. Extremism anti-occidental”