--> -->

Miză uriașă pentru Dinamo – U Cluj: salarii mai mari, investitor nou

Dinamo – U Cluj va fi duminică, de la ora 21:00, returul după ce în prima manșă ardelenii au învins cu 2-0.

Este un duel important pentru istoria ”câinilor”, dar și elevii lui Erik Lincar au motive multiple să tragă tare în week-end! Ceea ce va mări miza partidei.

Pe bani mulți

U Cluj joacă pe o primă de promovare dublă față de Dinamo, iar jucătorii au fost înștiințați că vor avea salarii mai mari și echipa un investitor de calibru dacă readuc clubul în Liga 1 după 7 ani.

”Șepcile roșii” nu joacă doar pentru orgoliul lor și al suporterilor – aproximativ 1.000 de ultrași vor fi în tribune -, ci și pentru o primă uriașă și pentru viitorul clubului.

După vizitele fanilor săptămâna trecută la antrenamente, unii încurajându-i, alții apostrofându-i pe elevii lui Lincar, fotbaliștii lui U au fost înștiințați și de faptul că vor evolua pe o primă totală de 150.000 de euro, dintre care 100.000 de euro sunt din partea unui om de afaceri local, care a dorit să-și păstreze anonimatul în fața echipei.

75.000 de euro este bonusul pe care elevii lui Uhrin îl vor încasa, dacă evită retrogradarea, o treime din sumă fiind din partea DDB, restul din partea a diverși oameni de afaceri.

Mai mult, oficialii clubului le-au transmis jucătorilor și alte vești bune, conform surselor GSP.

”Poate chiar vom câștiga”

”De obicei, după ce promovezi, se schimbă lotul, se aduc alți jucători, dar clubul a transmis că se bazează tot pe noi în Liga 1.

Ba, mai mult, vor fi salarii mai bune, nu s-ar trăi doar din drepturile TV. Cel puțin un investitor foarte puternic din Cluj va veni alături de echipă în cazul promovării.

Ni s-a transmis că U Cluj va avea un buget consistent dacă formația ajunge în «A», aceasta este condiția ca să vină cel puțin un om cu mulți bani”, au mărturisit jucătorii.

”Suntem în linie dreaptă către a doua repriză, eu consider că șansele rămân egale. Da, beneficiem de avantajul celor două goluri, dar niciodată nu poți să subestimezi Dinamo, atmosfera care cu siguranță va fi pe stadion, de aceea trebuie să considerăm că meciul la Cluj s-a terminat 0-0. Să încercăm să jucăm foarte bine, poate chiar să câștigăm.

Sincer, la câte am trăit în fotbal, mie chiar nu mi se mai poate întâmpla nimic. Le-am trăit pe toate și înainte de acest joc m-am gândit că e a patra șansă să promovez o echipă ca antrenor. Acum depinde de noi, de caracterul nostru, de forța mentală și dacă vom fi la cel mai înalt nivel, cu siguranță vom fi răsplătiți”, a declarat Erik Lincar, antrenorul lui U Cluj.

Citește și

Plata cu cardul în toate mijloacele de transport în comun