Miss Moscova când a fost întrebată care e capitala României: „Să rescriem manualele de geografie”

Angelina Brezhenskaya, Miss Moscova 2023, a fost întrebată care este capitala României, în timpul unei emisiuni televizate din țara sa.

Chestionată ironic de realizatorul emisiunii dacă toate participantele la concursurile de Miss au o lipsă a culturii generale, Angelina Brezhenskaya a replicat ferm: „Bineînțeles că nu!”. Ea este absolventa Facultății de Jurnalism.

O întrebare aparent simplă, un răspuns aparent șocant

Atunci, moderatorul a decis să testeze cunoștințele de geografie ale Miss Moscova 2023 și i-a adresat o întrebare aparent simplă: „Care este capitala României?”.

Acesta i-a sugerat în mod sarcastic răspunsul „Polonia”, dar fata a crezut că știe răspunsul corect, astfel că a venit cu propria „variantă”.

„Capitala României este Bosnia și Herțegovina”, a fost răspunsul dat de Angelina Brezhenskaya, care l-a făcut pe moderator să spună, ironic: „Absolut corect! Să rescriem manualele de geografie!”.

În loc de final

Angelina Brezhenskaya, care a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității de Stat din Moscova, specializarea „Televiziune”, a întrebat contrariată: „Răspunsul nu este corect?”.

„Bineînțeles că nu. E un nume de țară. Băieți, răspunsul corect este București. Să continuăm”, a transmis realizatorul emisiunii.

Citește și

Miliardarul care deține fabrica de bere Csíki Sör este îndrăgostit de o fostă Miss, cu 17 ani mai tânără decât el