Miriuță, dezvăluiri în premieră despre relația cu Gigi Becali: ”Tu, acolo?”

Antrenorul lui Hermanstadt, Vasile Miriuță, a povestit care este relația lui cu Gigi Becali și ce i-a spus patronul FCSB când a auzit că e la Muntele Athos.

”Ne-am sunat și mi-a urat Gigi Becali sărbători fericite. Și când eram la Dinamo, am fost criticat pentru că am o relație bună cu el. Dar pentru mine e doar respect între oameni. Nu m-aș duce la FCSB, pentru că nu suport ca un patron să îmi facă echipa. Mă bucur că am o relație bună cu Gigi și nu vreau să se schimbe asta.

Haideți să vă mai zic una cu Gigi. Eu eram pe muntele Athos cu cineva și vorbea la telefon cu Gigi Becali. M-a cerut la telefon și îmi spune: „Păi, băi, Vasile! Tu, ungur, ești la Muntele Athos?” Și îi zic: „Bre nea Gigi, pe mama o chema pe Maria și pe tata Gheorghe. Spune, nea Gigi, sunt ungur?

Nu mă laud, dar sunt ortodox, mă duc la biserică, mă rog dimineața, seara. Așa m-a învățat mama. Pe vremea mea era religia în școli. Nu mă laud cu credința mea. Sunt credincios, asta contează. Am trei, patru rugăciuni pe care le fac. Înaintea jocului mă duc într-un colțișor și mă rog. Nu sunt ca alții care își fac cruci pe teren și pupă icoane. Credința nu înseamnă să te vadă alții cât te rogi”, a declarat Vasile Miriuță pentru fanatik.ro.

Citește și:

Florin Segărceanu a dezvăluit ce a vorbit cu fetele: ”Asta am zis”