--> -->

Mirela Vaida și copiii, fascinată de o zonă superbă a României: ”Mi-au trebuit 40 de ani”

Mirela Vaida se află acum într-o vacanță în Delta Dunării. Prezentatoarea e în comuna Sfântul Gheorghe, din Tulcea, alături de copiii ei, și recunoaște că e prima dată când vizitează această zonă.

Într-o postare pe Facebook, Mirela Vaida a recunoscut că Delta Dunării a surprins-o plăcut, chiar dacă drumul până acolo i s-a părut foarte greu.

Ce a impresionat-o, ce nu i-a plăcut

”Spre rușinea mea, mi-au trebuit 40 de ani să ajung în Delta Dunării!

Mereu mi s-a părut un drum greu, complicat (ceea ce e adevărat, căci din Constanța până în Tulcea sau în Murighiol se merge pe o șosea mică, stramta, anevoioasă, cu multe accidente în sezon) dar, dincolo de asta, peisajul pe care-l descoperi merită tot efortul!”, a scris ea.

”România, chiar dacă n-ar avea nimic altceva de arătat, să aibă doar Delta Dunării, și tot ar merită să fie în top 3 destinații turistice la nivel european și mondial! Din păcate, nu e vină ei.. Delta este fascinantă, sălbatică, primitoare, fermecătoare, autentică, UNICĂ.

Planul vedetei

Mi-am propus ca anual, în fiecare vacanță, să exploatăm împreună cu familia câte o zona turistică românească și să le spun copiilor ce țară minunată, ce locuri alese și ce oameni binecuvântați avem aici! România, ești fascinantă!”, a încheiat vedeta.

Citește și

Dan Negru s-a dezlănțuit: ”Eu am fost complice”. Pe cine numește ”păcălici”