Mirel Rădoi revine în Liga 1! 15.000 de euro pe lună

După doar 7 partide, Laszlo Balint (43 de ani) va fi demis azi de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova. Oltenii au ajuns la un acord cu Mirel Rădoi, tehnicianul urmând să-i ia locul lui Balint.

I-a refuzat la începutul verii

Din informațiile GSP, oltenii au bătut palma în această dimineață cu Mirel Rădoi.

Acordul este total, iar antrenorul va urma să fie prezentat în cursul zilei de azi. Acesta va semna pe 2 ani, Rotaru oferindu-i același contract ca în vară, atunci când Mirel i-a refuzat pe olteni.

Câți bani vrea Balint

Conform sursei citate, Mirel Rădoi va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună. Astfel, fostul selecționer va primit de la finanțatorul Mihai Rotaru același salariu pe care îl avea și Laurențiu Reghecampf.

În ceea ce-l privește pe Balint, antrenorul avea contract până la finalul sezonului și ar dori plata a 6 salarii pentru a pleca de la echipă.

2 victorii, 3 remize și 2 eșecuri are Laszlo Balint pe banca Universității Craiova.

În vârstă de 41 de ani ani, Mirel Rădoi este liber de contract din noiembrie 2021, de când a plecat de la echipa națională. A mai antrenat la FCSB (iulie – noiembrie 2015), România U21 (martie 2018-noiembrie 2019) și naționala de seniori a României (noiembrie 2019 – noiembrie 2021).

Rădoi, debut cu Zorya?

Dacă va fi numit azi, Mirel Rădoi va debuta pe banca oltenilor joi, cu Zorya Luhansk, în manșa a doua din turul 3 al preliminariilor Conference League. În tur, Craiova a fost învins, 0-1, astfel că Rădoi va avea o misiune dificilă în primul său meci.

În Liga 1, Universitatea Craiova o va întâlni pe CS Mioveni, duminică, de la ora 16:00.

Citește și

Rapid, superlovituri de ultima oră: doi jucători de la campioană!