--> -->

Mirel Rădoi își vinde bolidul de lux: preț astronomic

Fost selecționer, în prezent antrenor la Universitatea Craiova, Mirel Rădoi a luat o decizie cu adevărat surprinzătoare: își vinde bolidul Lamborghini Urus Mansory Venatus pe care l-a cumpărat cu peste 400.000 de euro.

Ediție limitată

Mașina lui Rădoi este ediție limitată la un număr de doar 25 de bucăți în lume, iar pachetul de tuning de la Mansory Venatus a costat 100.000 de euro. Astfel, actualul antrenor de la Universitatea Craiova a hotărât să-și vândă bolidul cu 530.000 de euro și e dispus să o lase la 500.000 de euro.

Interesant este că mașina e la vânzare pe persoană fizică, iar în dreptul proprietarului este trecut numele lui Mirel Rădoi.

Tehnicianul este cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru mașinile puternice și de lux, iar acesta are în garajul său bolizi care valorează peste un milion de euro.

Mașini wow!

Pe lângă Mercedesul AMG GT 64 S 4 – Door Coupe echipat cu un motor V8 tin-turbo cu 639 de cai putere care valorează peste 200.000 de euro și Rolls-Royce Cyllinar Bullionaire în valoare de 800.000 de euro la volanul căruia a fost surprins în nenumărate rânduri, ex-selecționerul echipei naționale a României are și un Lamborghini Urus Mansory.

Printre dotările interesante ale lui Lamborghini Urus Mansory se numără: Centura de siguranta cu airbag spate, Head up display, Scaun cu memorie, Frane carbo-ceramice, Incalzire auxiliara, Avertizare sonora pre-coliziune, Scaune fata ventilate.

Citește și

Bărbatul celebru din România cu care Vica Blochina ar avea o relaţie: ”Cine nu îl ştie?!”