--> -->

Mircea Rednic, tot supărat: ”M-am oferit”

Mircea Rednic, 60 de ani, rămâne la statutul de microbist. Nu și-a mai găsit angajament după ce s-a despărțit de Dinamo la finalul lui decembrie 2021.

”Puriul” a transmis că încă se recuperează după o intervenție chirurgicală, cu toate că a mai fost în discuții cu diverse grupări din Belgia și din lumea arabă.

”N-au avut nevoie de mine”

Totodată, tehnicianul care a adus ultimul titlu de campioană în ”Ștefan cel Mare” în 2007 a transmis că a fost interesat să susțină financiar Dinamo și a atenționat că noii acționari nu reprezintă automat garanția că sunt și investitori sau vor rezolva problemele financiare ale roș-albilor.

”Puteam să fiu în Liga 1, dar mă recuperez după operația la șold. Nu mai vreau să iau echipe așa, vreau să iau de la început, să mi-o formez eu. Abia aștept! La Dinamo, m-am oferit și antrenor, și investitor și nu m-au sunat. Ce să mai? Au venit alții, ei nu sunt investitori, sunt acționari pentru moment.

S-a vrut să scăpăm de Șerdean, am scăpat. Stai că și-a luat numai 100.000 de euro, mai are de luat! M-am oferit, nu au avut nevoie de mine, nici ca investitor. Au mers pe mâna mea, dar s-au rătăcit”, a comentat Rednic la finalul meciului România – Belarus (2-1).

”Dacă bat la Dej, au șanse de promovare”

Nu poate uita că a fost mazilit în decembrie 2021.

”Nu plătește nimeni? S-a ajuns în Liga 2 și nimeni nu e tras la răspundere? Ei mai vin la conferințe și zâmbesc.

Normal că vor ca insolvența să dureze până în 2030, salariul rămâne, e OK, suporterii adună bani. E salvată echipa, e altceva, din moment ce au venit. Dacă bat la Dej, au șanse de promovare. Ne vedem acolo”, a reacționat antrenorul.

Citește și

Rareș Bogdan, reacție contra votului senatorilor liberali: ”Acum 5 ani am ieșit în stradă”