Mircea Rednic și-a dat acordul! Când va prelua echipa

Dinamo trece printr-o perioadă grea din punct de vedere sportiv, șase eșecuri consecutive în Liga 1, sperând să-și revină cu rezultatele începând de joi, când este prevăzut meciul din Cupa României, cu Ripensia Timișoara.

Pauza e un sfetnic bun!

Așa cum a anunțat și Iuliu Mureșan, de pregătirea formației se ocupă Sorin Colceag, antrenorul interimar ocupându-se și de partida de joi, din Banat. Plus etapa de luni din Bănie, cu Universitatea Craiova. Colceag va continua să conducă antrenamentele până în pauza competițională din octombrie, când se va întrerupe iar campionatul pentru două săptămâni, în perspectiva partidelor naționalei cu Germania și cu Armenia.

Din octombrie, Mircea Rednic se poate întoarce cu puteri depline la timona formației, susține GSP.RO. Sunt tot mai multe semnale că ”Puriul” este alesul conducerii roș-albilor, dar până în octombrie Colceag se va ocupa de pregătirea echipei, mai ales că este familiarizat cu jucătorii, iar Rednic va putea să se pună la curent cu ceea ce are lotul.

Bonetti blochează orice antrenor

În plus, situația contractuală a lui Dario Bonetti blochează, momentan, posibilitatea angajării unui alt tehnician. Se știe că italianul este într-un conflict de la distanță cu conducerea grupării, după ce a fost demis de către șefii clubului din Ștefan cel Mare. Între părți au existat mesaje tăioase, iar situația a degenerat pe fondul eșecurilor nenumărate ale echipei.

Bonetti se simte nedreptățit după ce a fost anunțat că nu mai face față rigorilor dinamoviștilor, după ce i s-a promis liniște vreme de 10-12 etape. Doar că seria neagră de rezultate a ”câinilor” i-a obligat pe șefi să ia o decizie drastică după umilința cu FCSB (0-6), în condițiile în care au existat nemulțumiri și vizavi de modul de a comunica a italianului, dar și a pregătirii fizice.

Citește și

Tudor Chirilă, extrem: ”Ticălosul Florin Cîțu. Klaus Iohannis, acest Tiger Woods al loviturilor pe la spate”