--> -->

Mircea Rednic înapoi în fotbal: ”Există potențial”

Mircea Rednic s-ar putea întoarce în fotbal. Fostul antrenor al lui Dinamo este tentat să investeaască la FC Brașov, acolo unde președinte este un bun prieten al tehnicianului, Ioan Mărginean.

Mircea Rednic se întoarce în fotbal: ”Există potențial”

”Puriul” a fost prezent la partida dintre FC Brașov și Metaloglobus, scor 0-2, din penultima rundă a sezonului regulat din Liga a 2-a.

Rednic a fost întrebat dacă ia în calcul o revenire în fotbal la FC Brașov și nu a negat această ipoteză.

”Nu știu ce să spun. La Brașov există potențial, nu se știe niciodată. Eu am o legătură strânsă cu cei din conducerea clubului, dar și cu autoritățile locale. Am mai spus că, la un moment dat, voi investi într-un club. La Dinamo nu s-a putut”.

FC Brașov ocupă locul 16 în clasament, obținând doar 13 puncte în 18 runde. Obiectivul în acest sezon este salvarea de la retrogradare.

”Mie mi-a plăcut Brașovul cum a jucat în prima repriză. Ioan Mărginean era supărat, dar echipa a jucat bine după primirea celor două goluri după greșeli impardonabile. Au avut ocazii clare, însă se vede că echipa nu e omogenă.

Cei de la Metaloglobus au profitat din plin de greșelile din apărarea brașovenilor. S-a văzut experiența unor jucători ca frații Herea, Cazan, Lungu”, a comentat Mircea Rednic.

Mie mi-a plăcut Brașovul cum a jucat în prima repriză. Ioan Mărginean era supărat, dar echipa a jucat bine după primirea celor două goluri după greșeli impardonabile. Au avut ocazii clare, însă se vede că echipa nu e omogenă. Cei de la Metaloglobus au profitat din plin de greșelile din apărarea brașovenilor. S-a văzut experiența unor jucători ca frații Herea, Cazan, Lungu

FC Brașov ocupă locul 16 în acest moment, cu doar 13 puncte obținute în 18 runde. Obiectivul în acest sezon este salvarea de la retrogradare.

Citește și:

Părintele Pimen Vlad: ”Nu-i războiul nostru”