Mircea Rednic nu l-a menajat pe Ionuț Negoiță: ”Voia terenul de aici!”. Alte dezvăluiri

Mircea Rednic a obținut o remiză împotriva echipei sale de suflet, Dinamo, ieșenii adunând 4 puncte din 6 cu roș-albii în play-out. ”Puriul” este pe lista fanilor din DDB pentru a prelua echipa din vară, ca manager-antrenor.

”Am început prost meciul, adversarul a avut și-o bară, a dat gol, apoi s-a echilibrat jocul. Păcat că n-am fost atenți la ultima pasă, n-am putut să-i surprindem pe dinamoviști. Șerban a avut și o indigestie acum două zile, de aceea l-am schimbat, n-a fost OK. Am avut cu toții ocazii. Straton a făcut iar un joc foarte bun.

hotel iceberg balcic-->

E un rezultat echitabil, să vedem la sfârșit dacă va conta acest punct. Mi-e greu să judec penalty-ul, nu vreau să fac scandal. Arbitrul a dus jocul bine, și noi, și Dinamo țipam. Cine se gândea că Dinamo va ajunge aici?! Parcă tot merge prost la Dinamo, și terenul arată execrabil. Nu trebuie să fie. Suporterii se gândesc, normal, dar cei de la club… În mintea lui când a preluat Dinamo, a vrut terenul de aici… Domnul investitor n-a făcut performanță, a luat bani buni de pe urma mea. Eu îi garantam play-off-ul, am pierdut și financiar, vreo 25.000 de euro, că așa sunt eu, băiat bun. Am dat și prime, 75.000 de euro. E clar, cei care sunt acum, nu vor! E clar”, a spus Rednic după meci.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

Răspuns cinic al lui Arafat pentru protestarii din Piața Victoriei: ”Îi aștept la spital!”. Ce amenzi s-au dat


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed