Mircea Rednic este chemat să investească la un club din Liga 1. A asistat la meci!

Mircea Rednic s-a despărțit în această vară de Dinamo București și ar putea semna zilele viitoare un nou angajament în străinătate, fiind curtat de mai multe grupări.

Până atunci, ”Puriul” a fost îmbiat să vină să investească la clubul de fotbal al unui oraș important al României. A fost invitat la meci, tehnicianul de 57 de ani a acceptat să vină și să vadă partida.

Rednic este ofertat de cei de la Poli Iași să investească la gruparea din Copou! Antrenorul a fost la partida ieșenilor cu Chindia Târgoviște (2-2), cele două echipe învingând în ultimele două etape tocmai pe Dinamo. La Iași este antrenor fostul secund al lui Rednic și bun prieten al acestuia, Mihai Teja. Oficialii orașului și ai clubului încearcă să-l atragă pe Rednic la gruparea moldavă, bazându-se tocmai pe ideea lansată tocmai de manager.

”Puriul” a declarat că l-a bătut gândul să finanțeze clubul din Ștefan cel Mare. ”Oricum, după 60 de ani am de gând să renunț la cariera de antrenor și să investesc la o echipă din România, poate că o voi consilia pe fiica mea, Luana, în acest sens”, a declarat Rednic.

Citește și:

Prestige Deluxe Aquapark, hotelul perfect la mare, aproape de casă