Mircea Rednic e boier! Gestul antrenorului înaintea derby-ului cu Rapid

Dinamo trece prin momente dramatice, pe plan sportiv. Echipa a adunat un singur punct în ultimele 9 etape, iar sâmbătă ”câinii” dau piept cu Rapid, una dintre marile surprize ale sezonului.

Mircea Rednic (59 de ani), antrenorul lui Dinamo, are de gând să ofere o primă din partea sa, conform GSP:RO, aproximativ 20.000 de euro, pentru cel puțin 4 puncte în următoarele două etape, cu Rapid și cu Sepsi, plus calificarea în Cupă, contra Argeșului.

Promitea altceva

Rednic își calcă, practic, cuvântul, chiar dacă o va face în folosul jucătorilor, în cazul în care formația roș-albă va începe remontada în campionat.

”Gata, nu mai fac asta! Am dat, apoi au venit «Salvatorul» și «Iuda» să mă acuze că fac, că dreg. Ca întotdeauna, Rednic e de vină”, a comentat antrenorul, făcând referire la debutului mandatului #5 la diverse acuzații, vechi de doi ani, emise de Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu.

Planul de urgență al antrenorului

În criză de rezultate, pentru un declic la echipă, Rednic a decis să treacă peste ceea ce a declarat în urmă cu trei săptămâni, mai ales în preajma unui derby cu Rapid, din nou în Liga 1. Conform surselor GSP, având și confirmare oficială, Mircea are de gând să strângă un calup de trei meciuri, iar dacă rezultatele vor fi cele dorite de el însuși, atunci are de gând să premieze componenți lotului cu un bonus de 20.000 de euro!

În planul de viitor sunt meciurile de campionat cu Rapid (acasă) și cu Sepsi (în deplasare), plus partida cu FC Argeș din Cupa României. Roș-albii vizează obținerea cel puțin a 4 puncte în Liga 1 și calificarea în competiția a două internă, mai ales că în precedentele două ediții au ajuns până în semifinale.

Citește și

George Simion, mesaj pentru Klaus Iohannis: ”Dacă nici propunerea asta nu trece, inițiem suspendarea președintelui”