--> -->

Mircea Rednic: ”Dorin Rotariu nu va merge la Dinamo”

Mircea Rednic, 61 de ani, a oferit emoții peste măsură zilele trecute, după ce a suferit un infarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență.

A avut un meci teribil

Tehnicianul a revenit la stadion, i-a încurajat pe jucătorii săi înaintea partidei de luni dintre Sepsi și UTA, a rămas să revină aproape de ei, la antrenamente, după etapa de la Sfântu Gheorghe.

Rednic a mulțumit tuturor care i-au transmis gânduri bune după evenimentul de săptămâna trecută, menționând aportul uriaș pe care l-a avut doctorul Cristian Dină în operația la care antrenorul a fost supus.

Vizavi de fotbal, Rednic vizează readucerea sub comanda lui a lui Dorin Rotariu, rămas liber după despărțirea de Ludogorets Razgrad. Pe Roti l-a avut elev și la Dinamo, și la Mouscron. Fostul jucător al ”câinilor” este și în atenția grupării din Ștefan cel Mare, cel puțin la nivel teoretic, așa cum au transmis Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu.

Rednic susține că Roti i-a spus: ”Preferă cu mine”

„Analizăm și suntem în discuții cu doi jucători, nu vreau greșesc. Sunt liberi, nu e o problemă dacă nu-i facem până mâine (n.red luni), în ultima zi de transferuri. Și cu Rotariu am mai vorbit, mi-a cerut timp.

Nu are ofertă, e în discuții cu două cluburi de afară, dar a zis clar că, dacă e să nu găsească, preferă să vină cu mine.

S-a simțit bine atâta timp cât l-am antrenat eu și vrea să reintre în circuit. Nu va merge la Dinamo, mi-a zis clar că dacă e, va veni la UTA, să dea Dumnezeu să fie așa!”, a transmis Mircea Rednic.

Citește și

Elena Udrea a răbufnit din spatele gratiilor: ”Se face că nu vede”