Mircea Rednic, apărat de un dinamovist: ”Lucrurile sunt degenerate total”

Dinamo este pe marginea prăpastiei, pe penultimul loc în clasament, fără victorie de 15 meciuri, iar luni are meci acasă cu Chindia.

Rednic, fără victorie

Mircea Rednic e apărat de Adrian Mihalcea (45 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo.

Fotbaliștii de la Dinamo complotează pentru demiterea lui Mircea Rednic, ipostază care îl scoate din minți pe Adrian Mihalcea.

Tehnicianul, fost golgeter în Ștefan cel Mare, a avut un discurs furibund la adresa jucătorilor dinamoviști, cărora le reproșează atitudinea pe care o au față de propriul antrenor.

”Puriul” încă nu a găsit gustul victoriei în acest al 5-lea mandat, trei remize și cinci eșecuri de când a revenit la Dinamo

Discurs înflăcărat: ”Cine să vină în locul dânsului?”

”Mi se pare incredibil să se întâmple așa ceva într-un fotbal modern. Nu mai sunt foarte multe de spus. Jucătorul trebuie să se prezinte la pregătiri și să se lase antrenat. Dacă s-a ajuns ca un jucător să-i dorească plecarea, lucrurile sunt degenerate total.

Nu mi se pare normal dacă se întâmplă așa ceva. Cum să refuze să joace la capacitate maximă dacă antrenorul actual rămâne în funcție? Și vorbim despre unul dintre cei mai buni antrenori din fotbalul românesc.

Situația e dezastruoasă…dar cine să vină în locul dânsului? Alt antrenor care să depindă de votul de încredere al jucătorilor? S-ar crea un precedent”, a declarat Adi Mihalcea, în cadrul emisiunii ”Ora exactă în sport” de la Pro X.

Citește și

Gabi Torje: ”Mintea mea este doar aici”. Salariul real câștigat