--> -->

Mircea Rednic, anunț important în privința lui Deian Sorescu: ”De joi”. Ce echipă îl vrea

Deian Sorescu (24 de ani) va reveni de joi la antrenamentele normale ale lui Dinamo, după ce astăzi a fost primit la Săftica, dar nu și să se antreneze cot la cot cu ceilalți coechipieri.

Mircea Rednic (59 de ani) și-a impus punctul de vedere în legătură cu jucătorul care nu a prins din nou lista lui Mirel Rădoi pentru echipa națională.

L-a excluis o săptămână în echipă, apoi marți jucătorul l-a înduplecat pe Iuliu Mureșan, administratorul special, să intermedieze împăcarea și să fie reprimit la pregătiri.

”Purgatoriu”

Azi dimineață, fotbalistul de 24 de ani s-a prezentat în cantonamentul de la Săftica. Rednic l-a direcționat către grupul „exilaților”, Costi Nica, Mihai Neicuțescu și Alex Răuță, ultimul cu probleme cardiace, care au prestat separat, sub comanda lui Iulian Mihăiescu.

După ședința sportivă, a urmat una în care internaționalul l-a convins pe tehnician să-l reprimească la prima echipă, astfel că va reintra în programul normal al formației, pentru etapa de duminică, împotriva lui CFR Cluj!

”De joi e la antrenamentele lui Dinamo”, a reacționat Rednic, pentru GSP, atunci când a fost chestionat despre subiect. Semn că a trecut peste animozitățile cu jucătorul bănățean și este dispus să-i mai acorde o oportunitate de a-și reface imaginea.

Pe lista Craiovei

Mai ales că la iarnă atât Deian, cât și clubul intenționează să se despartă, iar Sorescu să se transfere, în sfărșit, în străinătate. Agenții săi deja îi caută un angajament în afara României, întrucât roș-albii nu ar vrea să-l cedeze în țară.

În afara lui FCSB, Deian a trezit și interesul celor de la CS Universitatea Craiova, susține sursa citată, care îl monitorizează pe bănățean pentru un transfer, pe același algoritm cu tranzacția din ianuarie 2020 a bunului său prieten, Dan Nistor. Și Iuliu Mureșan a admis că Dinamo este de acord cu mutarea, dar caută să obțină cât mai mulți bani de pe urma afacerii.

Citește și

PSD vrea puterea: premier, șefia Camerei Deputaților și 50% din ministere