--> -->

Mircea Rednic a ieșit din spital și e pus pe glume: ”Asta mi-a recomandat doctorul”

Mircea Rednic, 61 de ani, a părăsit astăzi Spitalul Județean din Arad, după ce a suferit o intervenție chirurgicală după un infarct suferit la începutul săptămânii.

Antrenorul nu poate sta departe de fotbal. Vrea să-i viziteze sâmbătă pe jucătorii săi, de la UTA, care au meci luni la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, dar nu va sta pe bancă în proxima etapă de campionat.

După pauza competițională, probabil, va sta pe bancă. Aceasta chiar dacă doctorii i-au recomandat cel puțin trei săptămâni de pauză.

Primele semnale că nu e bine

Rednic a rememorat pentru început cum s-a ajuns la infarct, într-un interviu acordat GSP.

„Imediat după primul gol al nostru (n.red 2-1 scor final cu FCSB), am simțit ceva. O apăsare, o greutate, nu știu cum să explic mai clar. Că apoi și ceilalți din staff, jucătorii, au zis: „Aoleu, Mister, poate ne-am suit noi pe dumnevoastră și v-am strivit!”. Simțeam eu ceva, am luat o pastilă de la doctorul nostru și mi-am revenit.

Am fost mai agitat în repriza a doua, parcă a mai fost ceva, dar după care mi-am revenit. N-am avut nicio jenă nici după finalul meciului cu FCSB, mai mult, am stat de vorbă, la taclale cu jucătorii, cu cei din staff, s-a stat la o bere.

A doua zi, la antrenament, iar am simțit o apăsare. I-am zis lui dochi al nostru de la echipă: „Vreau să fac eu un control să stau liniștit!”. Am ajuns să fac un EKG. Când a văzut rezultatul, doctorița de acolo a făcut ochii mari. Cred că nu voi putea uita prea ușor ce ochi mari a făcut. „Cum, ați condus până aici?”, îmi punea tot felul de întrebări. M-au dus direct la operație, au zis că nu mai are rost să pierdem niciun moment”, a declarat Rednic pentru sursa citată.

”Ardelean, mi-a plăcut păpica bună”

Mircea Rednic și-a petrecut primele ore de la ieșirea din spital alături de una dintre fiicele sale, Luana.

„Probabil, fiind ardelean get-beget, mi-a plăcut întotdeauna păpica, așa că am colesterolul mare. Mi-a plăcut păpica bună. N-am băgat în seamă niciodată anumite semnale. Dar de acum gata, îți dai seama, voi avea dietă strictă! Știi că mă țin de programul doctorilor când mi se prescrie exact. Oricum, nu cred că voi avea cuvinte să mulțumesc exact domnului doctor Cristian Dină și echipei sale”, a comentat Rednic.

E bine, se ține de glume!

E cu gândul tot la fotbal: „Sâmbătă, merg să-i văd pe băieți, să le zic două, trei vorbe. Apoi, o să văd când revin la antrenamente, nu va dura mult. Doctorii mi-au zis că trei săptămâni trebuie să iau pauză. Îți dai seama că asta vreau să fac, fotbal, e viața mea

Rednic a rămas același personaj spumos, chiar dacă ne-a dat fiori tuturor. „Vreau să mulțumesc tuturor, am primit mesaje cum nu s-a întâmplat niciodată în viață. Aaa, mi s-a spus că n-am voie să fac sex timp de două săptămâni! Gata, interzis. Bine, doctorul mi-a spus clar: „Dacă vreți să faceți sex, mai bine urcați două etaje, e același efort!”. Așa că… Urc două etaje! Mai glumim și noi, crede-mă, am fost cam pe acolo… Mă bucur că m-a ajutat Dumnezeu și mi-a dat în cale oameni minunați care m-au ajutat”, a mărturisit Mircea Rednic.

„Sunt atât de mulți oameni cărora ar trebui să le mulțumesc, de la Dan Petrescu, Lucescu, Șumi, Hațegan, foști jucători sau fotbaliști pe care nu-i cunoșteam, alți oameni simpli cu gânduri bune. Multe cluburi cu mesaje de suflet, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc”, a mai declarat tehnicianul.

Citește și

Florin Cîţu atacă: ”Ciolacu minte cum respiră”. Referire la Comisia Europeană