Mircea Lucescu, aproape de event, dar virulent: ”Voi nu sunteți Dinamo!”

Mircea Lucescu este aproape de a se încorona din nou ca și campion în Ucraina, de data aceasta alături de Dinamo Kiev, dar nu are liniște deloc. Cu toate că e la un pas de event!

Dinamo Kiev s-a calificat în finala Cupei Ucrainei și este la un pas de a realiza eventul, dar asta nu este suficient pentru fanii echipei.
Fanii l-au contestat din nou pe antrenorul român care a scris istorie pe banca tehnică a rivalei Șahtior.

Dacă în alte rânduri a preferat să nu le răspundă ultrașilor, de data aceasta Mircea Lucescu și-a pierdut răbdarea. ”Voi nu sunteți Dinamo!”, le-a strigat de mai multe ori antrenorul român fanilor lui Dinamo Kiev, aflați chiar în spatele băncii tehnice.

Pe teren, Dinamo Kiev nu a avut probleme cu Ahrobiznes Volocisk, pe care a învins-o cu scor de neprezentare, 3-0. Lednev, Besiedin și Buyalskyy au marcat golurile formației pregătite de Mircea Lucescu.

În finală, Dinamo Kiev va juca împotriva câștigătoarei dintre Oleksandriya și Zorya. În campionat, Dinamo Kiev este la zece puncte distanță de rivala Șahtior. Inclusiv antrenorul Luis Castro a recunoscut că lupta la titlu este încheiată, după meciul direct.

”Cred că s-a încheiat campionatul”, a fost scurta concluzie trasă de antrenorul lui Șahtior.

Citește și

Dragnea ar putea fi eliberat. Reacția lui Ciolacu: ”Nu are rost în acest moment”