Mircea Badea și Teo Trandafir au spus ce salarii aveau la debutul în televiziune: „Muream de foame împreună”

Mircea Badea și Teo Trandafir au debutat împreună în televiziune acum mai bine de 20 de ani.

La finalul anilor 90, Mircea Badea și Teo Trandafir prezentau împreună matinalul „Bună dimineața, România!”, de la Tele7 ABC.

Ulterior, cei doi au trecut la Antena 1, după care parcursul lor profesional a fost diferit, căci ea a acceptat o ofertă de la Pro TV, unde a moderat propria emisiune.

Reunire la podcast, primul al lui Teo Trandafir

Pe micul ecran cei doi nu au mai apărut de multă vreme împreună, însă acum s-au reunit, Mircea Badea e primul invitat în podcastul lui Teo Trandafir de pe YouTube.

Foștii colegi deveniți buni prieteni s-au bucurat de revedere, în podcast au făcut multe glume, dar și nenumărate dezvăluiri.

Au spus chiar ce salarii aveau la debutul în televiziune. Cei doi primeau 100 de dolari pe lună și abia dacă reușeau să supraviețuiască! Tocmai de aceea, mai în glumă, mai în serios, au recunoscut că existau momente în care făceau foamea.

”Și-atunci, tot 100 de dolari erau…”

„Noi luam pe atunci 100 de dolari pe lună. Oamenii spun: «Păi, da, dar pe atunci, vezi Doamne, erau bani». Nu erau bani, erau tot 100 de dolari pe o lună. Tu îmi aduceai să mănânc, pentru că eu nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure”, a spus Teo Trandafir în podcastul său

Mircea Badea și Teo Trandafir și-au depus CV-urile la Oficiul Forțelor de Muncă

Paralel cu televiziunea, Mircea Badea și Teo Trandafir își doreau acum mai bine de 20 de ani să muncească mai mult, căci nu le ajungea salariul din televiziune. Au mers prima dată la un interviu pentru a se angaja ca telefoniști, însă nu au avut succes, apoi au ajuns la Oficiul Forțelor de Muncă.

„Am ajuns la Oficiul Forțelor de Muncă, sector 3, și ne-am depus acolo CV-ul. Când am plecat de acolo era o doamnă care mătura strada, și ne-a recunoscut că eram la televizor, dar nu mâncam (n.r. – nu primeau mulți bani)… Ne-am dus la Oficiul Forțelor de Muncă să ne înscriem și a zis: Ia uite, au venit vedetele la «brațili» de muncă”, a mai povestit Mircea Badea în podcastul lui Teo Trandafir.

În prima ediție a podcastului „Gând la gând cu Teo”, Mircea Badea a mai dezvăluit: „Toate poveștile mele încep cu «Muream de foame…». Vocația mea, talentul meu… Am și eu un talent pe planeta asta: să fiu de vină. Deci eu sunt de vină pentru orice”.

Citește și

Pfizer a dat România în judecată pentru neplata vaccinurilor anti-COVID contractate. Replica ministrului Sănătăţii