Mircea Badea, reacție după interviul dat de Marcel Ciolacu lui Dana Budeanu: ”Sper că nu l-a făcut așa”

Mircea Badea, gazda emisiunii ”În gura presei”, a avut o reacție neașteptată după interviul dat de premierul României Marcel Ciolacu pentru Dana Budeanu.

Ironie: ”De astfel de interviuri avem nevoie, la regina la zahăr”

Cunoscutul jurnalist a ținut să vină și cu câteva recomandări la adresa creatoarei de modă, care l-a descris pe liderul PSD drept „un monument de răbdare”. Mai mult, a menționat că a observat că politicianul are o liniște sufletească.

În aceeași notă, prezentatorul a venit și cu o sugestie care a stârnit amuzamentul. Gazetarul ar dori să vadă cum este abordat premierul de doi interlocutori diferițe față de subiectele de interes politic, menționându-i pe Monica Tatoiu și Dorian Popa.

„De astfel de interviuri avem nevoie. Murim pe loc! Sper că nu l-a făcut fătălău. I-a zis doar lucruri minunate văd. Deci Ciolacu a dat un interviu la regina la zahăr. Am ajuns să citim laudele Danei Budeanu pentru Marcel Ciolacu.

A dispărut Gabriela Firea din discursul Danei Budeanu. Acum, pentru Dana Budeanu, Marcel Ciolacu este noua Gabriela Firea, dar așa… mai pe steroizi”, a declarat Mircea Badea în emisiunea pe care o moderează la Antena 3 CNN, notează dcnews.ro.

Dana Budeanu, laude în cascadă la adresa lui Marcel Ciolacu

„Când vorbiți, liniștiți. Oamenii sunt obosiți. Căutăm liniște. Sufletul dumneavoastră este liniștit. Probabil observați binele din oameni. Sunteți un monument de răbdare”, i-a spus Dana Budeanu lui Marcel Ciolacu.

Realizatorul emisiunii În gura presei nu este pentru prima oară când nu este de acord cu declarațiile făcute de creatoarea de modă. În urmă cu ceva vreme a transmis un mesaj ironic legat de subiectul „azilelor groazei”.

„Lipsește intervenția lămuritoare și dezvăluindă a Danei Budeanu despre «căminul groazei». N-o fi aflat, sau e subiect de fătălăi?”, a scris atunci Mircea Badea pe contul său de Instagram.

Citește și

Iureș în ”dosarul vaccinurilor”: ”Ați învățat versurile capodoperei ”La Chilia-n port?””