--> -->

Mircea Badea, ironic cu George Buhnici: Uite, minorul”

Mircea Badea a lansat o ironie la adresa lui George Buhnici, după ce fostul prezentator de la PRO TV a spus că nu vrea să vadă la plajă femei cu celulită și vergeturi.

Prezentatorul de la Antena 3 s-a fotografiat alături de partenera lui, Carmen Brumă, la plajă.

N-au trecut peste ”scuze”

Derapajul sexist al lui George Buhnici pare că este încă în atenția tuturor. Vlogger-ul și-a cerut scuze pentru declarațiile făcute, însă mulți nu au putut să treacă peste vorbele lui.

Aflat în vacanță alături de partenera sa, Mircea Badea a postat imagini de la plajă, unde a făcut mai multe ironii la adresa lui George Buhnici. Vedeta de la Antena 3 și-a pus o poză de la piscină și o poză cu el și Carmen Brumă de la plajă.

”A sunat Buhnici… Uitați-vă la mine, arăt ca un minor!”, a scris Mircea Badea pe contul său de Instagram.

”Nesănătos”

Prezentatorul a dezvăluit că nu are un stil de viață echilibrat, dimpotrivă. Nu mănâncă sănătos, nu face sport zilnic precum Carmen Brumă, iubita lui.

”Stilul meu de viață este perfect nesănătos. Este unul dintre cele mai nesănătoase stiluri de viață de pe planetă. Deci, eu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineața, uneori dorm cinci ore, uneori dorm șapte ore, uneori nu dorm deloc, însemnând deloc. Eu fac cele mai nesănătoase lucruri cu putință. Eu mănânc tablă zincată, la propriu.

Mănânc în benzinării, deci din alea, știi, desfac celofanul și mănânc tabla zincată dinăuntru. S-a întâmplat, în New York, să nu dorm absolut deloc, după ce am băut niște cantități respectabile de tărie. Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos și nu mă duc la sala de forță”, a declarat prezentatorul recent la Antena 3.

Citește și

Dan Șucu intră și pe piața media! Ce mutare a făcut acționarul rapidist