--> -->

Mircea Badea a răbufnit la adresa unui polițist: ”Aș fi vrut să am Covid, organul e vigilent”

Mircea Badea a povestit la Antena 3 că este oprit frecvent în trafic de poliție, mai ales că obișnuiește să circule frecvent noaptea, când sunt restricții de circulație, cu ocazia pandemiei.

„A fost unul dintre momentele în care chiar îmi pare rău că nu am coronavirus. Mi-aș fi dorit să am în seara asta! Mult coronavirus mi-aș fi dorit să am. Desigur, m-a oprit Poliția, evident. Pe mine mă opresc tot timpul pentru că, mă rog, circulând noaptea, non-stop mă opresc.

Pentru că ei sunt vigilenți, organul e vigilent – îl susțin – să ne apere, nu știu, n-am înțeles exact de cine, dar ne apără. Nu ne apără de Dincă.

Mi-a spus polițistul să-i dau actele și i-am pus buletinul pe geam. Și mi-a zis să-i dau buletinul dar i-am spus că nu îl dau. ”Cum adică nu?”. Nu, nu îl dau. ”Sunteți obligat”. De către cine, l-am întrebat eu… A stat puțin și a spus: de ce nu îl dați? Și i-am spus: poate nu știți, dar e pandemie. ”Păi, și ce dacă? Să știți că eu mă dezinfectez”.

A mai stat puțin și am fost întrebat dacă am consumat băuturi alcoolice. Eram sigur că mă întreabă. I-am spus că nu și apoi am fost invitat să fac un test. Asta înseamnă să îți dai masca jos și să sufli în etilotest. Evident că a ieșit 0,0. Apoi mi-a cerut alte acte: talonul și restul”, a reacționat jurnalistul.

Citește și

Gabriela Firea: ”Am semnat petiția ”Acordul părinților pentru orele de educație sexuală este esențial”!”