Ministrul Economiei, anunț uriaș vizavi de redeschiderea mall-urilor! Vești și pentru românii ce se întorc acasă

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a făcut două anunțuri importante în această seară la TVR în cadrul emisiunii ”România9”. Dacă tot astăzi a servit o declarație halucinantă, referitoare la petrecerea de la ziua lui Ludovic Orban, când fotografiat cu paharul de whiskey în mână, a spus ”aveam masca de protecție în buzunar, o dădusem jos ca să mănânc o prăjitură”, oficialul Executivului a trecut pe seară la lucruri serioase.

Mai întâi, a făcut un anunț important vizavi de românii ce revin în țară, mai ales că în ultimele zile tot mai mulți fac acest lucru. S-ar putea renunța la ideea carantinării de 14 zile. “Aș numi-o zonă a liberalizării de întoarcere în țară. Eu sunt oprimist că începând cu 15 iunie nu va mai fi nevoie de această intrare în izolare, după ce revii în țară. Vrem să relaxăm și mai mult măsurile. Nu vorbesc doar de Bulgaria și Grecia, ci și de țările care au o incidență a cazurilor mică”, a explicat Popescu.

hotel iceberg balcic-->

Marți, la ora 15:00, va avea o întrevedere cu reprezentanții mall-urilor din România. ”Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm și lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni, să deschidem magazinele. Vrem să aducem viața la normalitate mai repede”, a declarat Virgil Popescu.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

Umilința servită de Negoiță lui Becali: cine a căzut la mijloc


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed