Ministerul Sănătății se folosește de imaginea Simonei Halep: ”Da, sigur”

Ministerul Sănătății a transmis marți, pe pagina de Facebook a instituției, că Simona Halep este un ”exemplu de om responsabil” după ce sportiva a declarat că o să se vaccineze anti-COVID.

”Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona. Iar MS s-a folosit de această declarație pentru a-i convinge pe români că nu riscă nimic, chiar dacă mulți conaționali nu sunt ferm convinși de eficacitatea vaccinului.

”Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci și un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că știe cum se simte această boală. ”Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona.

Cu toții noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile și oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona”, a transmis ministerul.

Citește și

Șumi-pașa în Turcia, a dansat pe teren: ”Stau ca vulturul pe stâncă!”. Alex Maxim un nou gol spectaculos

No Comments Yet

Comments are closed