Ministerul Sănătății schimbă mesajul: ”Luați-i în brațe pe cei cu care împărțiți acoperișul!”. Replica românilor

Ministerul Sănătății, comandat de Vlad Voiculescu, a revenit cu un nou mesaj pentru români după cel de ieri în care cetățenii erau îndemnați să stea acasă de Revelion ca să scadă riscul răspândirii coronavirus.

Noul apel către români: ”În seara asta, să ia în brațe oamenii dragi cu care împart acoperișul!”. ”Știm că nu a fost ușor anul acesta, ne-a dat tuturor viața peste cap. Totuși, mai este puțin până când o să ne întoarcem la normal cu ajutorul vaccinării. În seara asta ia în brațe oamenii dragi cu care împarți acoperișul și bucurați-vă! #stămacasă pentru ca Revelionul următor să fie cu prieteni, familie și multe, multe îmbrățișări. Merităm”, este mesajul transmis joi de Ministerul Sănătății.

Cu o zi în urmă, Ministerul Sănătății avea un mesaj mai dur pentru români: ”Stai acasă revelionul acesta! Vei ajuta să scadă riscul răspândirii COVID-19 și vei ajuta personalul medical din prima linie să respire, pentru că acum se sufocă sub presiunea cazurilor. Mii de medici și asistenți medicali luptă în prima linie cu pandemia. Au grijă de noi și acum e timpul ca noi să avem grijă de ei. Merită”.

Acest mesaj a atras foarte multe critici din partea românilor ce-au comentat pe Facebook la postarea celor din minister. Oamenii scriu în comentarii că la alegeri mesajul a fost să iasă din case, iar acum sunt îndemnați să stea acasă. Alții se plâng că fac sacrificii, iar autoritatățile au apărut de mai multe ori încălcând regulile.

”Mai promovați și obiceiuri sănătoase cum ar fi: alimentație potrivită, activitate fizică și socializare. Toate acestea îmbunătățesc sistemul imunitar prin diferite metode dovedite științific! în caz că Ministerul Sănătății – România, a uitat..”, „Ca și altă dată, să stăm noi în casă, iar voi să petreceți și să nu fiți văzuți!!”, „Stați închiși că și psihiatrii au nevoie de pacienți” – sunt doar câteva comentarii.

Citește și

Anamaria Prodan vrea la Dinamo! Planul uluitor pus la cale