--> -->

Miliardarul care deține fabrica de bere Csíki Sör este îndrăgostit de o fostă Miss, cu 17 ani mai tânără decât el

Miliardarul Lénárd Andras, 45 de ani, afaceristul născut la Miercurea Ciuc care a fondat și deține și fabrica de bere Csíki Sör din Sânsimion, județul Harghita, trăiește o poveste de dragoste cu Rebeka Kárpáti, un fotomodel de 28 de ani, fostă Miss Univers Ungaria 2013, a dezvăluit publicația maghiară Blikk.

Între Transilvania și „cuibușorul de nebunii” de la Budapesta

Cei doi au fost văzuți împreună la festivalul Tiltott Fesztivál, un eveniment organizat, săptămâna trecută, de Csíki Sör la Sânsimion. „S-au distrat pe cinste, se vedea că sunt fericiți împreună. Sunt în Transilvania, aproape în fiecare lună.

Fac multe drumeții, merg cu motocicletele în pădure, le place foarte mult să fie în natură”, a dezvăluit un apropiat al celor doi, pentru Blikk. Au „un cuibușor de nebunii” și la Budapesta, unde el deține un hotel de lux, dar stau împreună și în Transilvania, aproape în fiecare lună.

Un prieten al celor doi iubiți: Rebeka este fericită să-l însoțească în România, s-a îndrăgostit de peisajul rural.

„Diferența mare de vârstă dintre ei nu este deloc o problemă. Iubitul ei o ajută foarte mult în afaceri cu experiența lui”, a adăugat insiderul.

”Am învățat din greșelile trecutului și pot spune că iubesc cu adevărat, dar nu vreau să dezvălui mai multe despre viața mea privată”, a spus Rebeka Kárpáti, pentru Blikk:

Blikk a încercat să-l contacteze pe András Lénárd prin intermediul departamentului de PR de la Csíki Sör și a primit un răspuns scris care face toți bani.

„Atenție, că are doi frați gemeni!”

„Fondatorul și proprietarul Lénárd Andras este adesea confundat cu frații săi gemeni, Bobby și Jockey. Asemănarea dintre ele este atât de mare, încât uneori nici măcar noi nu putem face distincția între ei“, a transmis compania. „Pe Rebeka am văzut-o și cu Bobby, la Festivalul Tiltott organizat de Csíkí Sör. Dar ar fi putut fi și Jockey.

Vă rugăm să contactați pentru un răspuns la următoarele adrese de e-mail… ”, au glumit cei de la Csíki Sör.

”Indiferent de toate, în următoarele câteva zile vă vom trimite câteva lăzi de bere Csíki de bună calitate pentru a contribui la buna dispoziție zilnică. Compania Csíki Sör”, au continuat semnatarii comunicatului.

Detalii despre fiecare

Amplasată pe locul unei foste distilerii de alcool din Sânsimion cumpărată de la o companie de insol­vențe care vindea active ale fabricilor falimentare, unitatea de producție a fost finalizată în august 2014.

Rebeka Kárpáti a fost Miss Univers Ungaria 2013 și și-a reprezentat țara la concursul Miss Univers 2013, în Rusia. Modelul, fiică de actori, deține un brand de îmbrăcăminte. Are un frate mai mic, András.

Multiple afaceri pentru miliardar, în România și în Ungaria

În afara de fabrica de bere de la Sânismion, Lénárd András derulează afaceri în energie, agricultură, imobiliare, construcții, în Ungaria și în România, sau turism.

Are și investiții în tehnologie, prin compania Spider Drone Security, în criptomonede și este proprietarul celei mai mari ferme de iepuri în România.

În 2017, afaceristul a intrat în intenția presei internaționale, după conflictul cu grupul olandez Heineken. Curtea de Apel Mureș a emis o sentință care interzicea comercializarea berii „Igazi Csíki Sör“ (în traducere „adevărata bere Ciuc”), produsă la Sânsimion.

Decizia a fost luată după ce Heineken l-a acționat în judecată pe pro­ducătorul Csíki Sör pe motiv că folo­sește marca Ciuc, pe care o are în porto­foliu, scrie NewMoney.ro. Într-un final, Csíki Sör și Heineken au ajuns la un consens.

De la zugrav în SUA, la „nu știu câți bani am, nu i-am numărat niciodată”

„Nu pot să vă spun ce avere am fiindcă nu mi-am numărat niciodată banii”, a declarat Lénárd, într-un interviu rar, pentru 24.hu. În 1996, a pbținut o viză pentru Statele Unite și a plecat la New York „cu 270 de dolari în buzunar”.

Avea 18 ani și devenea zugrav în țara tuturor posibilităților. După doar un an, timp în care a sunat persoane cu nume maghiare pe care le scotea din Pagini Aurii pentru a găsi o gazdă și un loc de muncă, se lansa în afaceri și începea să vândă echipament sportiv. Urma să se întoarcă în România în 2001, cu un capital de 60.000 de dolari, bani pe care i-a investit, la început, în afaceri imobiliare.

Reținut în America pentru trafic de persoane

La 26 ianuarie 2001, el a fost arestat sub suspiciunea de trafic de persoane în SUA. Trei femei de origine maghiară, pe care el le-ar fi adus înțară, au fost depistate fără documente într-un bar de striptease potrivit portalului Maszol, a fost eliberat pe cauțiune, 35.000 de dolari.

Fapta nu a fost considerată atât de gravă încât autoritățile americane să emită un mandat internațional de arestare împotriva lui Lénárd, iar numele lui nu a fost pe lista Interpol.

Omul de afaceri a comis o infracțiune și prin neprezentarea în instanță, dar și termenul de prescripție este de 5 ani, conform legii statului New York privind traficul de persoane. Cu toate acestea, nu este clar ce s-ar întâmpla acum cu András Lénárd dacă ar vrea să intre în Statele Unite.

Citește și

Val de căldură în România: ”Ajunge până la 41 de grade”