FOTO Miki Buzărnescu în alb-roșu: ”Mă bucur. Acestea sunt obiectivele mele”

Clubul Sportiv Dinamo a anunțat transferul unei tenismene apreciate, este vorba de Mihaela Buzărnescu (32 de ani), care este una dintre cele mai spectaculoase jucătoare din România în momentul de față.

Clasată pe locul 138 WTA, Mihaela are în palmares un titlu WTA câștigat la San Jose în 2018 și alte două finale pierdute în același an. 2018 este anul în care a avut cea mai bună clasare în ierarhia jucătoarelor profesioniste (poziția 20). Ea a câștigat și un turneu WTA la dublu la Strasbourg 2018, alături de Raluca Olaru, pe care o va avea colegă la CS Dinamo. De asemenea, Miki are în palmares 27 de turnee ITF câștigate.

”Mă bucur că voi concura pentru Dinamo, un club care înseamnă enorm pentru istoria tenisului românesc. Obiectivul meu în acest an este calificarea la Jocurile Olimpice și o evoluție cât mai bună la Tokio. Pentru a-mi atinge obiectivul trebuie să ajung în Top 60 mondial, dar mă simt bine și sunt convinsă că pot să-l indeplinesc”, a declarat Mihaela Buzărnescu.

Următorul turneu la care va participa Mihaela Buzărnescu este cel de la Saint Malo (Franța / WTA 125), programat între 3 și 9 mai.

Citește și

Denise Rifai, mesaj controversat: ”E ceva prin pantalonii bărbaților de stat din România au ba?”