--> -->

Mihali: ”Măcar mingii dacă aduceau”. Danciu-gol: ”Ar fi luat și dezinfectantul”

Dinamoviștii au trecut de la epoca Ionuț Negoiță, recunoscut pentru zgârcenia sa, la cea a lui Pablo Cortacero, care a devenit cunoscut pentru minciunile pe bandă rulantă livrate ocazional.

Antrenor la Dinamo U19, fostul component al Generației de Aur, Gică Mihali, este dezamăgit de situația creată de managementul spaniol. ”Eu eram foarte bucuros dacă aduceau mingi, atât. Domnule, în Spania, dacă un antrenor muncește, nu este plătit? Eu muncesc la juniori de trei luni și jumătate și nu am luat niciun ban. E foarte greu să am încredere, nu există niciun semn, niciun semnal că se va îmbunătăți ceva.

Eu când am auzit că vin domnii ăștia, am vorbit cu Cosmin Contra, i-am zis că vin să lucrez cu cei de la U18. Eu am crezut că se bazează oamenii ăștia pe ceva, dacă tot promit atâtea. Ei au adus jucători pe 30.000 de lună și nu au bani, nu credeam că există așa ceva”, a spus Gică Mihali la DigiSport.

Ionel Dănciulescu, dat afară de iberici în chiar prima lor zi la club, a fost ironic. ”Sunt niște impostori, nici nu mai trebuie să vorbim despre asta. Eu sper să nu distrugă acest brand uriaș pentru România. L-am văzut pe Pablo Cortacero că folosea dezinfectant, dacă nu erau camerele pe el, l-ar fi luat și pe ăla. Antrenorul de portari a fost prieten în școală cu Cortacero. Rufo Collado era vânzător de ceva, nu știu ce vindea. Ăștia sunt profesioniști?”, a spus Ionel Dănciulescu.

Citește și

Dan Petrescu, o avere câștigată la CFR Cluj, nu doar trofee! Ultima concesie făcută campionilor