Mihali a plecat de la Dinamo. Îl urmează doi fotbaliști

Interimarul Gică Mihali nu mai vine de miercuri la antrenamentele ”câinilor”. El acuză incertitudinea care planează asupra staff-ului tehnic. Preferă să meargă la Liga 3.

Fostul component al Generației de Aur a decis să pună capăt colaborării cu clubul și nu va mai sosi de astăzi la antrenamentele formației. Preferă să meargă la o echipă din Liga 3, este în discuții avansate cu mai multe formații, dar măcar să fie sigur pe postul său!

”Incertitudinea mă omoară”

”Am avut o discuție cu Răzvan Zăvăleanu, iar omul a fost corect: «Gică, nu te poți minți că ești sigur de postul de antrenor!». Și-atunci eu ce fac, mă trezesc că în 2-3 săptămâni vine un administrator special cu antrenorul lui și zice: «Gică, merci, dar de mâine să nu mai vii!».

Rog suporterii să nu mă judece, dar, de data asta, mă gândesc și la mine. Dacă simțeam ceva, că sunt în cărți, vă dați seama că nu plecam. Incertitudinea care planează asupra clubului și echipei Dinamo nu e bună, nu-mi face doar mie rău. Nu e normal să treacă atât de mult timp și să nu fie numit un antrenor principal, clar. Mi s-a explicat exact situația de la club, am înțeles, nu am ce să reproșez nimănui”, a explicat Gică Mihali pentru GSP.ro.

Urmează Rodriguez, apoi Ivanov

Conform Playsport.ro, de pregătirea echipei se va ocupa de miercuri Iulian Mihăiescu, care a rămas la club, având angajament, cu toate că și el are mari întârzieri salariale, secondat de Ionel Augustin. Mihali este de părere că Dinamo poate emite pretenții la promovare: „Dacă ar rămâne Ivanov și Rodriguez, plus 2-3-4 jucători cu ștaif ar fi chiar mai simplu.

Dar e imposibil ca ei doi să continue, cu Ivanov nu e nimic clar, iar Rodriguez ar putea să plece și el de miercuri. Până acum s-a pregătit exemplar. Ivanov și Rodriguez sunt peste nivelul mediu al Ligii 1, se vede că sunt jucători de top.

Sper ca suporterii să mă înțeleagă. Am stat doi ani antrenor la U19, vreau altceva. Răzvan Zăvăleanu mi-a zis că nu-mi poate garanta nimic, de aceea am plecat. Vreau să încep ceva sigur, nu să mă omoare incertitudinea. Mi-a zis că pot să mă întorc daca e, la grupa U19, dar nu vreau

Trebuie să fie numit mai repede un antrenor principal, e nevoie de ordine la Dinamo. Echipa chiar poate să se lupte pentru promovare”, a declarat Gică Mihali.

Citește și

Țucudean are hotel de lux. Detalii speciale