--> -->

Mihalcea și-a găsit echipă: se va duela cu Dinamo, din nou?

Prezent ieri la meciul ”câinilor” de la Giurgiu, Adrian Mihalcea nu va sta mult pe bară după despărțirea de Chindia Târgoviște.

Chiar dacă nu a câștigat niciun meci în acest sezon pe banca echipei dâmbovițene, antrenorul în vârstă de 46 de ani este printre favoriții în cursa pentru înlocuirea lui Cristi Pustai, după ce acesta a fost demis de Gloria Buzău în cursul zilei de marți.

Cine mai e pe listă

Înfrângerea cu Unirea Constanța din meciul disputat la Clinceni i-a fost fatală lui Pustai. La scurt timp după încheierea partidei, oficialii clubului din Crâng au transmis că el și staff-ul său au fost anunțați că urmează să fie demiși. De asemenea, s-a înaintat și o listă scurtă de posibili înlocuitori ai lui Pustai.

Pe această listă se află nume importante din fotbalul românesc, cum ar fi Adrian Mihalcea, Erik Lincar și Leo Grozavu. Dintre aceștia, reprezentantul unuia dintre acționarii Gloriei Buzău a anunțat că cele mai mari șanse le are fostul antrenor de la Dinamo și Unirea Slobozia.

Astfel, Mihalcea vine la Buzău, echipă cu care ”câinii” s-au duelat deja în Liga 2, se pune capăt speculației că ar vâna postul lui Ovidiu Burcă.

Ce zic buzoienii

”După încă un eșec surprinzător în campionat, s-a produs șocul la echipa din Crâng. Reprezentanții Consiliului Județean, Primăriei și ai finanțatorului privat, Campus Media, au decis, azi, demiterea staff-ului tehnic de la Gloria Buzău. După o ședință a Comitetului Director au început negocierile privind condițiile financiare ale despărțirii de profesorul Cristi Pustai și de cei trei colaboratori ai săi din staff-ul tehnic.

Înfrângerea suferită ieri, la Clinceni, în fața celor de la Unirea Constanța, a determinat toate cele trei părți finanțatoare de la echipa Gloria Buzău să solicite demisia antrenorului Cristi Pustai și a antrenorilor Bogdan Pârvu, Dorin Neacșu, și a preparatorului fizic Liviu Rusu.

Astăzi după-amiază, a avut loc o ședință fulger a Comitetului Director, în cadrul căreia cei trei parteneri – Consiliul Județean, Primăria și finanțatorul privat, Campus Media – au ajuns la un consens cu privire la continuarea alocării de bani la echipă, după ce s-a hotărât demiterea staff-ului tehnic condus de profesorul Cristi Pustai. După această ședință, au început negocierile de despărțire pe cale amiabilă de antrenorii care au pregătit echipa încă din sezonul trecut.

În paralel, au fost purtate discuții cu câțiva tehnicieni, printre care Adrian Mihalcea, Erik Lincar și Leo Grozavu.

Cel mai probabil, viitorul antrenor al Gloriei Buzău va fi fostul internațional dinamovist Adrian Mihalcea, ultima dată pe banca tehnică a formației Chindia Târgoviște, din Liga I”, au informat cei de la Campus TV, publicație buzoiană al cărei patron este acționar și la echipa de fotbal, alături de autoritățile locale și județene.

Citește și

Ce avere a strâns Alexandru Arșinel