Mihalcea nu poate fi dat afară gratis de la Dinamo: ”Da, așa e”

Discuțiile dintre Ionuț Negoiță și Herminio Menendez, care este sprijinit și de programul socios DDB, sunt avansate, ar putea să aibă un final fericit azi. S-a vorbit mult în ultimele zile despre varianta ca ibericii să preia clubul, iar în aceste condiții, a spus și Ioan Andone, ar putea fi adus un nou antrenor, este vorba de Jose Maqueda, ex-fotbalist și secund la Real Madrid, printre altele și la FC Vaslui.

Adrian Mihalcea, cu doar două antrenamente la ”câini”, nu este într-o poziție confortabilă, dar a mărturisit că nu-și face griji. ”Eu sper să nu fie probleme, mi s-a spus că nu s-a vorbit deloc despre schimbarea mea. Dacă vin spaniolii, înțeleg situația, nu sunt tâmpit la cap să nu pricep. Dar am primit garanții că nu va fi așa, că nu se pune problema plecării mele. Eu îmi văd de treaba mea. Totul ține de conjuctură. Dacă vin oamenii și iau Dinamo… Hai să vedem, mai întâi. În privința contractului meu cu Dinamo, sunt niște clauze pe care, dacă le-ar achita, acordul devine nul.

Clauzele sunt bilaterale, ca la orice contract. Da, există o clauză, dar deja suntem prea departe. Să vedem ce se întâmplă. Eu am primit garanția că nu voi fi schimbat dacă se schimbă acționariatul”, a declarat Mihalcea pentru Digisport.

Citește și

Băsescu râde de Trump: ”Să-mi fi dat Dumnezeu un asemenea contracandidat”

No Comments Yet

Comments are closed