Mihalcea a mai câștigat un jucător, dar de altul nu se mai știe nimic

Departe de nebunia din jurul eventualei vânzări a clubului din Ștefan cel Mare, dinamoviștii se antrenează deja de sâmbăta trecută la baza de la Săftica. Vinerea trecută au mers acolo, au făcut testele COVID-19, pe care le-au refăcut în urmă cu două zile. Ieri, jucătorii au primit rezultatele: toate testele sunt negative, le vor repeta peste alte 7 zile.

”Suntem în regulă, testele sunt negative, acum așteptăm să vedem ce noutăți vor fi în protocolul pentru antrenamente. Cu toții așteptăm reînceperea campionatului”, a precizat Adrian Mihalcea pentru GSP.RO. Situația celor care nu s-a alăturat lotului de la început este următoarea: ”Skovasja a sosit de trei zile alături de noi. A stat alături de copil, care a fost răcit, a făcut testul COVID-19, totul e în regulă, deja e la antrenamente. Ehmann a sosit vineri în țară, din Germania, va sta în carantină la domiciliu, conform protocolului, va efectua și testul, apoi se va alătura pregătirilor.

N’Diaye e un caz special. N-a mai dat niciun semn de viață! Când va ajunge, va fi preluat de domnul Alexandrescu, de la Relații Internaționale, și va urma aceiași pași ca și Ehmann”.

Citește și

Excepțiile de la obligativitatea purtării măștilor în spațiile închise + Ce s-a stabilit cu împărtășania

[post-views]
[post-views]